HOHDE Ripsiseerumi 3ml

LUONNOLLISESTI KAUNIIT JA VAHVAT RIPSET

HOHDE Ripsiseerumi on kaikille, jotka haluavat näyttävyyttä katseeseen pitkäkestoisesti. Ripsiseerumilla aktivoit ripsien ja kulmakarvojen kasvua tehden niistä muun muassa tuuheammat ja näin myös tummemmat. Seerumia käytetään säännöllisesti suoraan ripsien tyveen sekä halutessaan myös k ulmakarvoille. Tuote on oftalmologisesti testattu silmälääkärin valvonnassa, joten se sopii täydellisesti myös herkille silmille.

“Uskomattoman kaunis, mutta luonnollinen lopputulos reippaan kuukauden säännöllisen käytön jälkeen”
– Miisa, HOHDE-asiakas

hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka
hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka

39,90€

Kestotilaus, ensimmäinen lähetys 39,90€, jatkolähetykset 39,90€. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

Hoitavuutta, tuuheutta, pituutta ja kestävyyttä. HOHDE Ripsiseerumi voi antaa säännöllisesti käytettynä kaikkea tätä. Seerumin sisältämä pentapeptidi tuo pituutta ripsille  ja auttaa siinä, että yhden ripsen elinkaari on verrattain paljon pidempi. Ksylitoli puolestaan hoitaa ripsiä tuoden niille kosteutta ja  näin ollen myös antaa elinvoimaa hennoille karvoille.  Ripsiseerumin sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteuden ja auttaa muita ravitsevia ainesosia imeytymään.

Levitä eyeliner-tyylisesti seerumia ripsen tyveen aina puhtaalle iholle. Jos haluat tuuheutta ja karvankasvua lisäksi kulmakarvoillesi, voit levittää seerumia myös kulmakarvojen alueelle. Käytä HOHDE Ripsiseerumia ensimmäinen kuukausi aamuin illoin, jonka jälkeen voit halutessasi harventaa käytön vain kertaan päivässä hoitotuloksien ylläpitämiseksi.

HOHDE Ripsiseerumi ei sisällä öljyä, joten voit käyttää sitä ripsienpidennysten kanssa vahvistamaan omia ripsiäsi.

INC: Aqua, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Lactic Acid

Kartonkipakkauksen voi kierrättää paperinkeräyksessä. Huuhtele muovihylsy kosmetiikan jäämistä ja laita puhtaana ja kuivana kaikki osat muovinkeräykseen.

“Näin todellisen ripsien kasvun jo paljon ennen kuin mitä oli luvattu! Vau!”
– Marja, HOHDE-asiakas

“En pysty käyttämään maskaraa ja olen siitä syystä jäänyt kaipaamaan silmämeikkiä. Tätä tovin käytettyäni en enää edes ikävöi maskaraa, sillä ripset todella ovat näyttävät nyt ilmankin! Sopii todella hyvin herkille silmilleni.
– Taina, HOHDE-asiakas

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa HOHDE Ripsiseerumi 3ml

Kestotilaus, ensimmäinen lähetys 39,90€, jatkolähetykset 39,90€. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot


Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus