Sanoista tekoihin

Julkaistu

Ei huomisen lupauksia, vaan tämän päivän tekoja
Kestävä kehitys on yksi tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia arvoja. Haluamme toimia kaikilla yritystoimintamme osa-alueilla vastuullisesti ja tehdä töitä parempien vaihtoehtojen eteen. Yksi tavoitteemme on vähentää huomattavasti tuotteidemme valmistuksesta ja toimituksesta aiheutuvaa ympäristökuormaa. Olemme loikanneet tässä asiassa hurjasti eteenpäin ja pystymme toimimaan entistäkin paremmin luonnonvaroja kunnioittaen.

Ekologisemmat tuubit
Merkittävimpiin muutoksiin lukeutuu asteittain siirtyminen ekologisempiin tuubeihin, jotka ovat valmistettu lähes täysin uusiutuvista raaka-aineista. Uudet HOHDE-tuubit valmistetaan materiaalista, joka koostuu 95 prosenttisesti sahojen sivutuotteena syntyvästä sahanpurusta, sokerin raakamateriaaleista valmistetusta muovista ja täyteaineista. Uusiutumattomista lähteistä tulevien raaka-aineiden osuus on siis vain 5%, joten tuubien valmistuksen hiilijalanjälki on todella pieni. Ekologisuuden lisäksi nämä uudet tuubit tuntuvat ja näyttävät kauniin mattapintaisilta sekä takaavat tuotteiden hyvän säilyvyyden.

Harvemmat toimitukset
Haluamme tarjota tuotteisiimme myös ekologisemman toimituksen, jonka vuoksi olemme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti lisänneet mahdollisuuden tuplakokoon. Päivittämällä tilauksesi, tarjoamme sinulle lempituotteesi tuplana, harvemmalla toimituksella sekä suhteellisesti edullisemmalla hinnalla. Tällöin lähetämme sinulle kaksi normaalikokoista tuotetta, kuuden kuukauden välein. Siirtymällä tuplakokoisiin toimituksiin, tulemme vähentämään merkittäväksi kuljetuksesta aiheutuvaa ympäristökuormaa.

Ilmastokompensoidut painomateriaalit
Nyt olemme siirtymässä myös ekologisempiin painomateriaaleihin. Tämä tarkoittaa, että paperin käytöstä aiheutunut kulutus on kompensoitu ClimatePartner-yrityksen kautta. Hiilineutraalit painotuotteemme tunnistat logosta ja QR-koodista, josta pääset katsomaan mihin painotuotteen CO2-kompensaatio on kohdistettu. 

Sinua saattaisi kiinnostaa
myös nämä