HOHDE multifunctional tuotteet

Julkaistu

Yksi kosmetiikan – tai ylipäätään kuluttamisen nykytrendeistä on “vähemmällä enemmän”. HOHDE-tuotteet sopivat tähän trendiin tai järkevään elämäntapaan täydellisesti, sillä tiesitkö, että joillakin HOHDE-tuotteilla on useampia käyttömahdollisuuksia, kun sekoitat niitä keskenään!

Puhdista kahdella tapaa! 

  1. Hellävarainen puhdistus, joka poistaa lian ja meikin
    Käytä HOHDE Puhdistusemulsiota: levitä se hieman kostealle iholle pyöritellen ja huuhdo kasvot sen jälkeen haalealla vedellä. Voit tehdä saman myös HENTO Puhdistusemulsiolla, jos ihosi on erittäin herkkä.
  1. Jos haluat syväpuhdistaa ihon, voit tehdä sen HOHDE Puhdistusemulsiolla sekoittamalla sekaan hieman HOHDE Valkosavinaamiota: levitä seos hieman kostealle iholle pyöritellen ja huuhdo kasvot sen jälkeen haalealla vedellä. Voit myös halutessasi jättää seoksen pariksi minuutiksi vaikuttamaan kasvoille ja huuhtoa sen jälkeen. Jos ihosi on herkkä, voit syväpuhdistaa ihosi HENTO Puhdistusemulsion ja Valkosavinaamion seoksella. 

Naamiosta on moneksi
Jo edellä olevissa vinkeissä hyödynnettiin HOHDE Valkosavinaamiota, jota voit tietenkin käyttää kerran viikossa hellävaraisesti syväpuhdistavana naamiona. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 15-20 min, jonka jälkeen voit huuhdella naamion pois haalealla vedellä. Jos tykkäät saunoa, voit antaa naamion vaikuttaa myös lempeissä löylyissä tai suojata ihosi saunoessa HOHDE Valkosavinaamion ja Kasvoöljyn seoksella. Kasvoöljy antaa naamiolle täyteläisyyttä ja tekee siitä suojaavan. Kun huuhtelet naamion saunan jälkeen, iho tuntuu ihanan pehmeältä.

Rennot lihakset ja virkeät jalat
HOHDE Relax-voide toimii ihanana lihasten rentouttajana vaikkapa niskassa ja selässä. Siitä voi olla apua myös kuukautiskramppien ja päänsäryn lievittäjänä. Jos päätä särkee, voit kokeilla hieroa voidetta niskaan ja kallonpohjaan. Jos sinulla on kuivat ja helposti turpoavat jalat, yhdistä Relax-voide HOHDE Jalkavoiteen kanssa. Tämä seos viilentää, rentouttaa ja laskee turvotusta mutta samalla se hoitaa jalkojen ihon silkinpehmeäksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa
myös nämä