HOHDE Jade Roller

Tehokkuutta ihonhoitoon

HOHDE Jade Roller on aidosta jadekivestä valmistettu ihonhoidon työkalu. Kasvoja päivittäin rullailemalla tehostat kosteuttavien tuotteiden imeytymisen samalla saaden täyden hyödyn ihonhoitorutiinistasi. Tällä yhdellä kauneudenhoidon halutuimmalla ja helppokäyttöisimmällä työkalulla saat monta vaikuttavaa hoitotulosta sekä nopeita, näkyviä hoitotuloksia. 

“Tuntuu, että ihonsävy on tasoittunut ja turvotuskin laskenut kasvoilta otettuani tämän osaksi päivittäistä rutiiniani!”
– Anja, HOHDE-asiakas

26,80€

Kertatilaus.
Toimitusehdot

HOHDE Jade Rollerilla rullailu muun muassa kiinteyttää ja napakoittaa kasvojen lihaksistoa. Lisäksi saat optimaalisen hyödyn ihonhoitotuotteistasi, mikä näkyy ihohuokosten pienentymisenä ja kasvojen kimmoisuutena. Päivittäisen rullailun seurauksena myös hienot juonteet häivyttyvät ja pehmenevät. Kasvojen lymfakierron vilkastuminen puolestaan näkyy kasvoilla turvotuksen laskemisena, kuona-aineiden poistumisena sekä silmänympärysihon tummuuden häivyttymisenä. 

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi HOHDE Jade Rolleria suositellaan käytettäväksi 5–10 min päivittäin. Käytä rullaa puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle esimerkiksi HENTO Seerumin tai HOHDE Kasvoöljyn kanssa. Käytä Jade Rolleria ulkonevin ja ylöspäin suuntautuvin vedoin ihoasi vasten kiven omalla painolla hellävaraisesti. Pienempi pää soveltuu loistavasti silmänympärys- ja kulmakarvojen iholle. Päätä hemmotteleva rutiini rauhoittavaan ylöspäin suuntautuvaan rullaukseen kulmakarvojen välistä kohti hiusrajaa. Puhdista Jade Roller lopuksi lämpimällä saippuavedellä ja jätä ilmakuivumaan. Huomioithan, että aidosta jadekivestä valmistettu roller on erittäin hauras ja sitä tulee käsitellä varoen.

Vinkkimme: Laita Jade roller yöksi jääkaappiin tai käytä kylmän hanan alla, jos haluat mukavan viilentävän ja turvotusta laskevan kokemuksen.

INC: 100% jadekiveä

*100% vegaani Tuotteitamme ei testata eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Mikäli Jade Roller sattuu putoamaan tai jollain muulla poikkeuksellisella tavalla rikkoontuu, kierrätäthän metalliosat metallinkeräyksessä ja kiviosat sekajätteessä.

Muistathan, että ehjää ja säännöllisesti puhdistettua Jade Rolleria voit käyttää vuodesta toiseen.

“Tuntuu, että ihonsävy on tasoittunut ja turvotuskin laskenut kasvoilta otettuani tämän osaksi päivittäistä rutiiniani!”
– Anja, HOHDE-asiakas

“Siis uskomattoman rentouttava ja hemmotteleva kokemus. Kasvojen piirteet ovat selvästi selkiintyneet! Aivan ihana roller!”
– Maaret, HOHDE-asiakas

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa HOHDE Jade Roller

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Osoite *

  Kaupunki *

  Postinumero *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Toimitusehdot
  Kyllä, kiitos! Tilaan HOHDE Jade Rollerin hintaan 26,80 €. Saat HOHDE Jade Rollerin postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Lähetys sisältää 1 kpl jade rollerin. Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Jättämällä sähköpostiosoitteen saat ajankohtaista tietoa tilaamastasi tuotteesta sekä kanta-asiakasetuja.


  * Pakollinen kenttä