• SUOMESSA VALMISTETTU
 • ELÄINKOKEETON
 • LUONNOLLINEN
 • VEGAANINEN
5/5

“Mikä parasta, tällä seerumilla näkee tehon välittömästi siten, että ihon pinta silenee. Pidempään käytettynä olen huomannut, että ihohuokoset on lähes huomaamattomat ja ihon sävy on tasoittunut!”

– Maria, HENTO-asiakas

 • SUOMESSA VALMISTETTU
 • ELÄINKOKEETON
 • LUONNOLLINEN
 • VEGAANINEN
5/5

“Mikä parasta, tällä seerumilla näkee tehon välittömästi siten, että ihon pinta silenee. Pidempään käytettynä olen huomannut, että ihohuokoset on lähes huomaamattomat ja ihon sävy on tasoittunut!”

– Maria, HENTO-asiakas

HENTO SEERUMI

HENTO Seerumi tuo kosteutta ja suojaa herkemmällekin iholle. Helposti imeytyvä seerumi on koostumukseltaan yleellisen geelimäinen. Riittoisa seerumi sopii päivittäiseen ihonhoitoon aamuin ja illoin. Sillä on mieletön teho sitoa kosteutta ihoon pitkäkestoisesti. Lopputuloksena välittömästi kosteutetumpi ja sileämpi iho! Tehokas, mutta lempeä seerumi sopii jokaiselle ihotyypille. Sen monipuolisten raaka-aineiden ansiosta seerumi kosteuttaa, uudistaa, suojaa sekä kirkastaa. Dermatologisesti testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Seerumi sisältää ihon luonnollisia rakennusaineita, peptidejä, jotka tukevat ihon luontaista eheytymistä. Peptidit ovat olennainen osa HENTO Seerumia, sillä niiden avulla herkkä iho vahvistuu ja kestää paremmin muun muassa sään vaihteluita ja ilmansaasteita. Sen lisäksi, että peptidit rauhoittavat iholla esiintyvää punoitusta, ne kirkastavat ihoa ja kiihdyttävät sen omaa luontaista uusiutumisprosessia.
Lisäksi siinä on kasviperäistä hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ja rauhoittaa herkkääkin ihoa.
Persiljauute puolestaan sisältää paljon C- ja K-vitamiinia, antioksidantteja ja beetakaroteenia. Lisäksi uute häivyttää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon sävyä.

Levitä muutama tippa seerumia puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoiteen lisäämistä aamuin illoin.

INC: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rice Protein, Petroselinum Crispum Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Lactic Acid.

*100% vegaaninen. Tuotteitamme ei testata eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

TILAA NYT HINTAAN 32,90€ (NORM. 59,90€)

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Osoite *

  Kaupunki *

  Postinumero *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Toimitusehdot
  Kyllä, kiitos! Tilaan HENTO Seerumin hintaan 32,90 €. Saat HENTO Seerumin postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Lähetys sisältää 1 kpl 20 ml tuubin, joka riittää noin 3 kk:n käyttöön. Jatkossa saat uuden tilauserän kolmen kuukauden toimitusvälillä hintaan 32,90 €. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Jättämällä sähköpostiosoitteen saat ajankohtaista tietoa tilaamastasi tuotteesta sekä kanta-asiakasetuja.


  * Pakollinen kenttä