Sinun yksilöity ihonhoitorutiinisi on valmis!

Tehotrio aknelle, näpyille ja ihon epäpuhtauksille

98,9 % käyttäjistä suosittelisi tuotteita ystävilleen

Valitse sinun ihollesi yksilöity tuotepaketti ja säästä jopa 80 € / 55 €! Voit halutessasi myös valita tuotteita erikseen kanta-asiakashintaan.

Mikäli sinulla on akne ja ihollasi on näppyjä tai muita epäpuhtauksia, voit kokeilla ihonhoidon asiantuntijamme sinulle ehdottamaa tuotekomboa. HOHDE-tuotteet ovat tehokkaita, mutta samalla tarpeeksi hellävaraisia. Suosittelemme testaamaan näitä kolmea tuotetta tasapainottamaan ihoasi – HOHDE Puhdistusemulsio, Valkosavinaamio sekä Hyaluronihapposeerumi.

Sinun päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Aamuisin
Puhdista kasvot HOHDE Puhdistusemulsiolla. Mikäli sinulta löytyy kasvovettä kotoa, suihkauta kasvojesi iholle ihotyypillesi sopivaa kasvovettä. Halutessasi voit kokeilla tasapainottavaa HENTO-sarjamme kasvovettä. Taputtele kevyesti HOHDE Hyaluronihapposeerumia puhtaille kasvojen ja kaulan iholle.

Hyaluronihappo on tunnetusti superkosteuttaja, jonka lisäksi seerumi sisältää tasapainottavaa kehäkukkaa. Levitä kasvoillesi vielä lopuksi kasvovoidetta.

Iltaisin
Puhdista kasvot HOHDE Puhdistusemulsiolla. Ennen kuin emulgoit emulsion veden kanssa, lisää joukkoon vielä syväpuhdistavaa HOHDE Valkosavinaamiota. Emulgoi nämä kaksi vedellä ja huuhtele pois.Suihkauta kasvojesi iholle ihotyypillesi sopivaa kasvovettä. Taputtele kevyesti Hyaluronihapposeerumia puhtaille kasvojen ja kaulan iholle. Levitä kasvoillesi vielä lopuksi kasvovoidetta. Suosittelemme käyttämään Valkosavinaamiota lisäksi kerran viikossa naamion tapaan 15-20 minuutin vaikutusajalla.