TEHOTRIO ERITYISEN KUIVALLE MIEHEN IHOLLE

Kuulostaa siltä, että ihosi on erityisen kuiva ja janoinen. Se tarvitsee tällä hetkellä ihoa helliviä – kosteuttavia ja ravitsevia – tuotteita. KAJO-tuotteet ovat siinä tapauksessa sinulle täydellinen valinta, sillä ne tarvittaessa tasapainottavat ihoasi sekä saavat ihollesi sen kaipaamaa joustavuutta. Tuotteissa on käytetty paljon puhtaita ja tehokkaita ainesosia. Ihosi pysyy kosteutettuna, kirkkaana ja hyvinvoivana näitä tuotteita säännöllisesti käyttämällä. HOHDE-sarjan Hyaluronihapposeerumi sitoo kasvoillesi ennennäkemätöntä kosteutta ja on täydellinen täsmätuote ihonhoitorutiiniisi.

Jotta pääset alkuun, kannattaa tutustua seuraaviin KAJO- ja HOHDE-tuotteisiin: KAJO Puhdistusgeeli, KAJO Kasvovoide ja HOHDE Hyaluronihapposeerumi

Sinun ihonhoitorutiinisi

Aamuisin
Hiero kasvoille Puhdistusgeeliä noin minuutin verran, jonka jälkeen emulgoi haalean/viileän veden avulla ja huuhtele pois.Levitä kasvojen ja kaulan alueelle HOHDE Hyaluronihapposeerumia kevyesti taputellen.
Levitä vielä lopuksi Kasvovoide ravitsemaan ja tasapainoittamaan ihoa koko päivän ajaksi.

Iltaisin
Hiero kasvoille Puhdistusgeeliä noin minuutin verran, jonka jälkeen emulgoi haalean/lämpimän veden avulla ja huuhtele pois.Levitä kasvojen ja kaulan alueelle HOHDE Hyaluronihapposeerumia kevyesti taputellen.
Levitä lopuksi Kasvovoide syväkosteuttamaan ja palauttamaan ihosi tasapaino yön aikana.