LEMPEÄ TRIO PINTAKUIVALLE JA HERKÄLLE IHOLLE (MIEHET)

Kuulostaa siltä, että ihollasi esiintyy pintakuivuutta ja se reagoi helposti lämpötilan vaihteluihin sekä mahdollisesti myös aktivoivaan kosmetiikkaan. Ihosi on herkkä ja siksi suosittelisimmekin sinulle seuraavia tuotteita.
HENTO-tuotteet ovat dermatologisesti testattu ja sopivat herkemmällekin iholle. Ne sisältävät peptidejä, jotka auttavat säännöllisesti käytettynä ihoa suojaamaan paremmin itseään ulkoisilta rasitteilta. Lisäksi tuotteet ovat läpi linjan aina puhdistusemulsiosta kuorivaan naamioon saakka kosteuttavia.
Jotta pääset alkuun, kannattaa tutustua ainakin näihin tuotteisiin: HOHDE Puhdistusemulsio, HENTO Kasvovesi ja sekä KAJO Kasvovoide.

Sinun ihonhoitorutiinisi

Aamuisin
Kostuta vanulappu HENTO Kasvovedellä ja käy sillä kasvot läpi. Suihkuta lopuksi Kasvovettä kasvoille. Levitä kasvoillesi KAJO Kasvovoide tuomaan kosteutta ja suojaa koko päivän ajaksi.

Iltaisin
Puhdista kasvot HOHDE Puhdistusemulsiolla ja taputtele pyyhkeellä kuivaksi iho.Suihkuta kasvoillesi HENTO Kasvovettä. Levitä lopuksi KAJO Kasvovoide syväkosteuttamaan ja palauttamaan ihosi tasapainon yön aikana.