KAJO Aftershave 40 ml

Rauhoittavaa kosteutusta

KAJO Aftershave suojaa ja kosteuttaa ihoa viimeistellen parranajorutiinin. Aftershave on koostumukseltaan geelimäinen, kevyt ja helposti imeytyvä. Se sisältää ihoa rauhoittavia ainesosia, jotka auttavat ihoa palautumaan nopeammin parranajon jälkeen. Levitä iholle aina parranajon jälkeen tai silloin, kun ihosi on ärtynyt ja kaipaa välitöntä rauhoitusta. Dermatologisesti testattu.

“Tykkään eniten siitä, miten tämä samalla raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Tuntuu kuin olisin säästynyt sisäänpäin kasvavilta karvoiltakin paremmin!”
– Erik, KAJO-asiakas

32,90€

Kestotilaus, toimitus 3 kk välein hintaan 32,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

Aftershave sisältää antimikrobisia ainesosia, jotka supistavat ihohuokosia. Tämä auttaa muun muassa siinä, etteivät karvat kasva niin helposti sisäänpäin ja iho pysyy hyvänä. Geeli sisältää lisäksi kosteuttavaa koivusokeria sekä antioksidantteja, jotka antavat kestävää suojaa ihollesi. Miellyttävän viileän vaikutuksen ja virkistävän tuoksun Aftershave saa piparmintusta ja sitruksista.

Levitä iholle parranajon jälkeen.

INC: Aqua, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Glycerin, Xylitol, Tocopherol, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citrus Limon Fruit Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Limonene, Citral.

*100% vegaaninen. Tuotteitamme ei testata eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Huuhtele tuubi ennen kierrättämistä kosmetiikan jäämistä. Laita kuiva ja puhdas hylsy kokonaisuudessaan muovinkeräysastiaan tai vaihtoehtoisesti ekologisesti valmistettu tuubiosa pahvinkeräykseen ja korkkiosa muovinkeräykseen.
PE-HD 02 / 81-PapPet

“Tykkään eniten siitä, miten tämä samalla raikastaa ja rauhoittaa ihoa. Tuntuu kuin olisin säästynyt sisäänpäin kasvavilta karvoiltakin paremmin!”
– Erik, KAJO-asiakas

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa KAJO Aftershave 40 ml

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Osoite *

  Kaupunki *

  Postinumero *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Toimitusehdot
  Kyllä, kiitos! Tilaan KAJO Aftershaven hintaan 32,90 €. Saat KAJO Aftershaven postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Lähetys sisältää 1 kpl 40 ml tuubin, joka riittää noin 3 kk:n käyttöön. Jatkossa saat uuden tilauserän kolmen kuukauden toimitusvälillä hintaan 32,90 €. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Jättämällä sähköpostiosoitteen saat ajankohtaista tietoa tilaamastasi tuotteesta sekä kanta-asiakasetuja.


  * Pakollinen kenttä