HENTO Seerumi 20 ml

Suojaavaa kosteutta

HENTO Seerumi tuo kosteutta ja suojaa herkemmällekin iholle. Helposti imeytyvä seerumi on koostumukseltaan yleellisen geelimäinen. Riittoisa seerumi sopii päivittäiseen ihonhoitoon aamuin ja illoin. Sillä on mieletön teho sitoa kosteutta ihoon pitkäkestoisesti. Lopputuloksena välittömästi kosteutetumpi ja sileämpi iho! Tehokas, mutta lempeä seerumi sopii jokaiselle ihotyypille. Sen monipuolisten raaka-aineiden ansiosta seerumi kosteuttaa, uudistaa, suojaa sekä kirkastaa. Dermatologisesti testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

“Mikä parasta, tällä seerumilla näkee tehon välittömästi siten, että ihon pinta silenee. Pidempään käytettynä olen huomannut, että ihohuokoset on lähes huomaamattomat ja ihon sävy on tasoittunut!”
– Maria, HENTO-asiakas

hohde-fi-natura-luonnonkosmetiikka
hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-dermatologisesti-testattu
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka
hohde-fi-natura-luonnonkosmetiikka
hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka
hohde-dermatologisesti-testattu

59,90€

Kestotilaus, toimitus 3 kk välein hintaan 59,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

Seerumi sisältää ihon luonnollisia rakennusaineita, peptidejä, jotka tukevat ihon luontaista eheytymistä. Peptidit ovat olennainen osa HENTO Seerumia, sillä niiden avulla herkkä iho vahvistuu ja kestää paremmin muun muassa sään vaihteluita ja ilmansaasteita. Sen lisäksi, että peptidit rauhoittavat iholla esiintyvää punoitusta, ne kirkastavat ihoa ja kiihdyttävät sen omaa luontaista uusiutumisprosessia.
Lisäksi siinä on kasviperäistä hyaluronihappoa, joka tehokosteuttaa ja rauhoittaa herkkääkin ihoa.
Persiljauute puolestaan sisältää paljon C- ja K-vitamiinia, antioksidantteja ja beetakaroteenia. Lisäksi uute häivyttää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon sävyä.

Levitä muutama tippa seerumia puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoiteen lisäämistä aamuin illoin.

INC: Aqua (vesi), Glycerin (glyseroli), Sodium Hyaluronate (hyaluronihappo), Hydrolyzed Rice Protein (pilkottu riisiproteiini), Petroselinum Crispum Extract (persiljauute), Magnesium Ascorbyl Phosphate (magnesiumaskorbyylifosfaatti), Xanthan Gum (ksantaanikumi), Phenethyl Alcohol (fenetyylialkoholi), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (kelatoiva aine), Lactic Acid (maitohappo)

*100% vegaaninen. Tuotteitamme ei testata eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Puhdistettuasi hylsyn kosmetiikan jäämistä kierrätä se kokonaisuudessaan muoville tarkoitetussa jäteastiassa.
C/LDPE 90

“Minulla on couperoottinen iho ja se alkaa punoittamaan herkästi uusista tuotteista. Tämä seerumi yllätti minut positiivisesti, sillä se samalla sekä kosteutti että rauhoitti herkkää ihoani. Ostan varmasti uudelleenkin!”
– Tanja, HENTO-asiakas

“Mikä parasta, tällä seerumilla näkee tehon välittömästi siten, että ihon pinta silenee. Pidempään käytettynä olen huomannut, että ihohuokoset on lähes huomaamattomat ja ihon sävy on tasoittunut!”
– Maria, HENTO-asiakas

Kerro meille kokemuksistasi

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa HENTO Seerumi 20 ml

Kestotilaus, toimitus 3 kk välein hintaan 44,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa Toimitusehdot

Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 3 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraavat lähetykset noin 3 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa.

Toimitamme vain Manner-Suomeen.

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/lopettaa tilauksesi viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus. Lue täydelliset peruutusoikeudet toimitusehdoista.

Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus