HOHDE Sun Care
HOHDE Aurinkosuojavoide
SPF 30 30ML
UVA + UVB

LUONNOLLISTA JA TEHOKASTA SUOJAA AURINGOLTA

Säännöllisellä aurinkosuojan käytöllä suojaat ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Kasvojen iholle suunniteltu mineraalipohjainen HOHDE Aurinkosuojavoide antaa korkean suojan ja ravitsee ihoa. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta Aurinkosuojavoide imeytyy sulavasti jättäen ihon ihanan tasaiseksi. Fysikaalinen aurinkosuoja muodostaa iholle  auringon säteilyä heijastavan pinnan suojaten ihoa tehokkaasti. Herkästi reagoivalle iholle kannattaa aina valita fysikaalinen suojavoide.

“ Aurinkovoiteesta jää usein valkoinen kerros iholle, joka ei imeydy kunnolla, mutta tämä ei tahmaa ja lopputulos on virheetön! Tykkään käyttää tätä ihan ympäri vuoden! “
– Leona, HOHDE-asiakas

hohde-cosmethics-certified
hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka
hohde-fi-natura-luonnonkosmetiikka
hohde-design-from-finland
avainlippu_hohde
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka

44,90€

Kestotilaus, toimitus 2 kk välein hintaan 44,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

Säännöllinen aurinkosuojan käyttö on yksi ihonhoidon kulmakivistä ja tehokkain tapa suojata ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta kuten pigmenttimuutoksilta ja ihon täyteläisyyden vähenemiseltä. Fysikaalinen HOHDE Aurinkosuojavoide ei ärsytä ihoa ja sopii käytettäväksi myös iholle, jossa esiintyy ruusufinniä tai aurinkoihottumaa.

HOHDE Aurinkosuojavoiteen sinkkioksidi on hyvin siedetty ja turvallinen raaka-aine, joka hylkii UV-säteilyä.  Lisäksi sinkkioksidilla on ihoa rauhoittava ja tulehduksia estävä vaikutus. 

HOHDE Aurinkosuojavoitessa on tokoferolia (E-vitamiinia) ja mustikkauutetta, joilla on  ihoa suojaava vaikutus, sillä sekä E-vitamiini että mustikka sisältävät runsaasti antioksidantteja. Kehon omat antioksidantit eivät riitä suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta, jonka vuoksi auringolta kannattaa suojautua antioksidanttirikkaalla voiteella. 

Antioksidantit ja sinkkioksidi suojaavat ihoa myös näkyvältä valolta eli sinivalolta sekä ikkunan läpäisevältä uv-valolta, joten aurinkosuojaa kannattaa käyttää myös sisätiloissa.

Käytä Aurinkosuojavoidetta päivittäin puhtaalle iholle tai kosteusvoiteen päälle. Parhaiten suojaat ihoa käyttämällä aurinkosuojaa päivittäin, myös pilvisellä säällä ja talvisin. Levitä voidetta runsaasti kasvojen ja kaulan iholle ennen auringossa oleskelua ja uudelleen suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun tai uimisen jälkeen. Liian vähäinen määrä aurikovoidetta alentaa suojatehoa merkittävästi.

VAROITUS: Voide ei anna 100 prosenttista suojaa UVA-/UVB-säteiltä. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta.

Aqua, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Decyl Cocoate, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Betaine, Behenyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol

Huuhtele tuubi ennen kierrättämistä kosmetiikan jäämistä. Laita kuiva ja puhdas hylsy kokonaisuudessaan muovinkeräysastiaan tai vaihtoehtoisesti ekologisesti valmistettu tuubiosa pahvinkeräykseen ja korkkiosa muovinkeräykseen. 

PE-HD 02 / 81-PapPet

“ Onpa miellyttävä koostumus ja levittyy helposti ja tasaisesti! Voide ei rullaannu meikinkään alla, mikä on itselleni tärkeä ominaisuus! “
– Hilla, HOHDE-asiakas

“ Olen päiväkodissa töissä ja jokaiseen päivään kuuluu ulkoilua, joten haluan todellakin suojata ihoani auringon aiheuttamilta rypyiltä! HOHDE Aurinkosuojavoiteesta on tullut osa päivittäistä ihonhoitorutiiniani! ”
– Merja, HOHDE-asiakas

Kerro meille kokemuksistasi

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa HOHDE Aurinkosuojavoide
SPF 30 30 ml

Sopimuksesta lyhyesti

(ks. täydelliset toimitusehdot tästä)

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää aurinkosuojavoiteen 30 ml. Jatkossa saat 1 kpl aurinkosuojavoiteen 2 kuukauden välein.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 44,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 22,45€/kk). Jatkolähetyksien hinta 44,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 22,45€/kk). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 2 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraava lähetys toimitetaan noin 2 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.