HOHDE Plus ravintolisä

Tukea ihon hyvinvoinnille

HOHDE Plus ravintolisä on Suomessa valmistettu puhdas ja vegaaninen ravintolisä jokapäiväiseen käyttöön. Ravintolisän sisältämä monipuolinen yhdistelmä vitamiineja ja kivennäisaineita soveltuu todella hyvin ihosi hyvinvoinnin tueksi. Se ravitsee ihoasi sisältäpäin antaen sille pitkäkestoista ja luonnollista kosteutusta sekä ravinteita. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville, imettäville tai lapsille. Katso erikseen hyödyt ja käyttöohjeet.

“Tämä ravintolisä tukee täydellisesti terveellisiä elämäntapojani ja ihonhoitorutiiniani. Olen huomannut vaikutukset kynsien vahvistumisena ja ihon kirkastumisena!”
– Eeva, HOHDE-asiakas

avainlippu_hohde
hohde-design-from-finland
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka
avainlippu_hohde
hohde-design-from-finland
hohde-vegaaninen-luonnonkosmetiikka

44,90€

Kestotilaus, toimitus 2 kk välein hintaan 44,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot

C-vitamiinirikas tyrni edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Kasvikunnasta saatava E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. Kauneusvitamiiniksikin kutsuttu biotiini edistää hiusten ja kynsien hyvinvointia. Myös biotiini on tärkeä tuki ihon hyvinvoinnille. Parhaan tuloksen saat syömällä kaksi tablettia päivässä.

Luonnonmukainen, fermentoimalla valmistettu vegaaninen hyaluronihappo edistää kosteuden sitoutumista ihoon (HAPLEX®Plus). HOHDE Plus -tuote sisältää maailman tutkituinta MSM:ää eli metyylisulfonyylimetaania (OptiMSM®), joka ravitsee ihoasi sisältä käsin. Tuotteessa on mukana myös suoalueilla sekä järvien ja jokien rannoilla viihtyvästä peltokortteesta (Equisetum arvense) valmistettua uutetta, jonka sisältämä pii auttaa ylläpitämään ihoasi optimaalisessa kunnossa.

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Tuote ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Tuote on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton. OptiMSM® on Bergstrom Nutritionin rekisteröity tavaramerkki. Haplex®Plus on Bloomage Biotechnology Corp., Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.

2 tablettia sisältää:
Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®) 300 mg
Hyaluronihappo (HAPLEX®Plus) 150 mg
Peltokorteuute, josta 100 mg
Piitä 7 mg
C-vitamiini 80 mg 100 %*
Tyrnimarjauute 40 mg
Riboflaviini (B2-vitamiini) 20 mg 1429 %*
Niasiini (B3-vitamiini) 20 mg 125 %*
E-vitamiini 12 mg 100 %*
Biotiini 2,5 mg 5000 %*
Jodi 150 μg 100 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), natriumhyaluronaatti (Haplex®Plus), peltokorteuute (Equisetum arvense), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaine (hydroksipropyyliselluloosa), tyrnimarjauute (Hippophae rhamnoides), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, stabilointiaine (magnesiumstearaatti), D-biotiini, kaliumjodidi.
Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), natriumhyaluronaatti (Haplex®Plus) ja peltokorte eivät ole peräisin Suomesta.

Huomautukset:Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Tuote ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Tuote on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton. OptiMSM® on Bergstrom Nutritionin rekisteröity tavaramerkki. Haplex®Plus on Bloomage Biotechnology Corp., Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.

*100% vegaaninen. Tuotteitamme ei testata eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Kierrätä tyhjä pakkaus muovinkeräysastiassa.

“Tämä ravintolisä tukee täydellisesti terveellisiä elämäntapojani ja ihonhoitorutiiniani. Olen huomannut vaikutukset kynsien vahvistumisena ja ihon kirkastumisena!”
– Eeva, HOHDE-asiakas

sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet:

Tilaa HOHDE Plus Ravintolisä

Kestotilaus, toimitus 2 kk välein hintaan 44,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
Toimitusehdot


Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus