fbpx

Miehen ihon huoltopaketti

Julkaistu

Tarvitseeko miehen iho hoitamista? Usein tunnutaan ajattelevan, että vaikka naisten ihonhoito mitä moninaisimmilla tuotteilla on arkipäivää, niin miehen ihon tulisi pärjätä pelkällä saippualla ja vedellä. Totuus kuitenkin on, että myös miehen iho hyötyy hellävaraisesta hoidosta. Pohjoiset sääolosuhteet asettavat jo omat haasteensa ja sitten on tietenkin parranajon aiheuttama rasitus iholle sekä mahdollinen työperäinen rasitus, kuten vaikka pölyisessä ympäristössä työskentely. Oikeanlainen puhdistus, ihon kosteuttaminen ja suojaaminen auttavat myös miehen ihoa pysymään vastustuskykyisenä ympäristön rasituksille.

Kajo-luonnonkosmetiikkasarja on kehitetty huomioiden miehen ihon tarpeet ja löydätkin sarjasta hellävaraisen ja miellyttävän tuoksuisen puhdistusgeelin, rauhoittavan ja kosteuttavan after shave -geelin, suojaavan kasvovoiteen, partakarvoja hellivän partaöljyn sekä katseen kirkastavan silmänympärysvoiteen.

KAJO-sarja on suunniteltu sillä periaatteella, että se vahvistaa ja tukee ihon omia toimintoja, niin, että miehen iho voi hyvin elämänvaiheista riippumatta. Vahva, pehmeä ja kosteutettu iho myös näyttää ja tuntuu hyvältä. 

Puhdistusgeeli
KAJO Puhdistusgeeli on miellyttävän miedon tuoksuinen ja hellävarainen puhdistus, joka poistaa iholta hien ja epäpuhtaudet. Kostuta kasvot ja hiero puhdistusgeeliä pieni määrä kasvoille. Huuhdo lopuksi kasvot haalealla vedellä. Vinkki: Voit käyttää KAJO Puhdistusgeeliä myös parranajoon. 

Aftershave
Kosteuttava ja rauhoittava KAJO aftershave -geeli sopii miehen iholle täydellisesti. Levitä geeliä kasvoille aamuisin ja erityisesti aina parranajon jälkeen. Iho tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä, kun se saa kosteutta riittävästi.

Kasvovoide
Riittoisa ja suojaava kasvovoide auttaa myös miehen ihoa erityisesti talvikuukausina, sillä se estää kosteutta haihtumasta ihosta. Pieni pisara kasvovoidetta riittää hyvin koko kasvoille. Levitä kasvovoide hieman kostealle iholle kasvojen pesun ja/tai aftershaven jälkeen. Lämmitä voidetta hieman käsien välissä ja levitä se kasvoille joko sivellen tai painellen kevyesti. Hoidettu iho tuntuu pehmeältä ja sileältä, eikä kiristä.

Partaöljy
KAJO Partaöljy on ihanteellinen tuote parran hoitamiseen. Kun partaöljy pehmittää partakarvoja, parta asettuu helpommin ja näyttää huolitellulta. Hiero partaöljyä käsiisi ja vie se sormien avulla partakarvojen sekaan sekä tyveen. Partaöljy on tehokkaasti hoitava mutta kevyen koostumuksensa ansiosta se imeytyy nopeasti, eikä jää tahmeaksi. 

Silmänympärysvoide
KAJO Silmänympärysvoide kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Käytä tätä täsmätuotetta aamuin illoin puhtaalle silmänympärysiholle. Säännöllisellä ihon suojaamisella autat ihosi puolustusmekanismeja, jolloin ihostasi tulee vahvempi ja kestävämpi. Voiteen sisältämä sheavoi pehmentää ja hellii herkkää ihoaluetta auttaen ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

Miehen KAJO-huoltopaketti:
Päivittäinen perushuolto tapahtuu helposti ja nopeasti!

Step 1 Huuhdo kasvot vedellä tai puhdista Puhdistusgeelillä samalla kun käyt suihkussa tai ajat parran.
Step 2 Levitä muutama pisara Aftershave-geeliä kasvoille käsien kautta iholle painellen. 
Step 3 Ota pisara Kasvovoidetta, lämmitä sitä hieman käsien välissä ja levitä se kasvoille joko sivellen tai painellen kevyesti.
Step 4 Käytä Partaöljyä joko päivittäin tai aina tarvittaessa pehmittämään ja hoitamaan partakarvoja. 
Step 5 Sipaise nimettömällä sormella kevyesti Silmänympärysvoidetta silmänympärysiholle. 
Step 6 Vinkkaa myös kaverille KAJO-tuotteista. 😉

Sinua saattaisi kiinnostaa
myös nämä