Arvonnan säännöt – HOHDE-kosmetiikan  7.-9.7. Ruisrock-arvonta Instagramissa

1 Arvonnan säännöt

1.1 Nämä säännöt koskevat HOHDE Finlandin järjestämää arvontaa Instagramissa. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.

2 Arvonnan järjestäjä

Tämän arvonnan järjestää ja siitä vastaa HOHDE Finland (Y-tunnus: 2342164-1)
Osoite: Sarkiantie 409, 38200 Sastamala
Sähköposti: asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi
Puhelin: 0800 304030 (maksuton, ma-pe 9–17)

3 Arvonnan ajankohta

3.1 Arvonta alkaa 7.7.2023 ja päättyy 9.7.2023. Tämä jälkeen saapuneita osallistumisia ei oteta huomioon.

4 Palkinnot

4.1 Osallistujien kesken arvotaan HOHDE-kosmetiikan tuotesetti (HOHDE Aurinkosuojavoide, HOHDE BB-voide ja HOHDE Ripsiseerumi, arvo yhteensä 129,70€).

4.2 Osallistujilla on mahdollisuus voittaa yhden palkinnon. 1 voittaja valitaan.

5 Osallistumisoikeus

5.1 Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18-vuotta täyttäneet luonnolliset 2023 Ruisrock-festivaalien kävijät pois lukien Suomen Terveysravinto Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

5.2 Arvontaan on osallistuttava omalla nimellä/nimimerkillä. Välikäsien käyttö arvontaan osallistumiseksi on kielletty. 

5.3 Arvontaan saa osallistua kerran. 

6 Osallistumisen edellytykset

6.1 Osallistuminen tapahtuu Instagramin kautta seuraavalla tavalla:

Postaa Ruisrockissa tämän peilin kautta ottamasi kuva Instagramin Storyyn ja merkitse siihen @hohdekosmetiikka. Varmistathan, että tilisi on julkinen, jotta voimme nähdä ihanan kuvasi.

6.3  Osallistuminen on mahdollista vain aikavälillä 7.7.2023–9.7.2023.

6.4 Osallistumiseen ei millään tavoin vaikuta tuotteiden tilaaminen tai ostaminen HOHDE Finlandilta. Osallistuminen tehdään ilman rahallista vastiketta, eli osallistumiseen ei liity ostopakkoa. 

7 Arpomisen ajankohta

7.1 Instagramissa ja näissä säännöissä mainitut palkinnot arvotaan sattumanvaraisesti kaikkien osallistumisedellytykset täyttävien osallistujien kesken viimeistään 10.7.2023.

8 Voittajalle ilmoittaminen sekä julkistaminen

8.1 Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista henkilökohtaisesti arpomisen jälkeen viikon 28 aikana Instagramin direct message-toiminnolla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tämän yhteydenottomuodon. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin.

8.2 Voittajan arpomisesta ilmoitetaan arvonnan järjestäjän Instagram-tilillä arvonnan päätyttyä.

8.3 Voittajan nimeä ei julkisteta.

9 Voittojen toimittaminen

9.1 Palkinnot toimitetaan voittajalle postitse. Jotta palkintoja voidaan lähettää voittajan osoitetta pyydetään.

9.2 Palkinnot postitetaan 14 vrk kuluttua siitä, kun voittajalta on saatu postiosoitettaan. Lähetysaika riippuu postin nopeudesta.

10 Palkinnon saantioikeuden raukeaminen

10.1 Jos voittaja ei vastaa järjestäjän lähettämiin yhteydenottoihin 24.7.2023 mennessä, oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. 

10.2 Mikäli voittaja ei ilmoita postiosoitettaan 24.7.2023 mennessä, hän menettää oikeutensa palkintonsa ja palkinto voidaan arpoa uudelleen. 

10.3 Palkinnon saannin oikeuden rauettua palkinto arvotaan uudelleen kaikkien osallistumisedellytykset täyttävien osallistujien kesken. Korvaavaa voittajaa koskee sama näissä säännöissä määritelty menettely kuin alkuperäistä voittajaa. 

10.4 Voittaja ei ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan.

11 Siirrettävyys, verot ja kulut

11.1 Voitto-oikeutta ei voi siirtää, vaan se on henkilökohtainen. 

11.2 Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan tai toisiin tuotteisiin.

11.3 Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron. 

11.4 Järjestäjä vastaa palkinnon lähettämisen liittyvät postikulut. Järjestäjä ei kuitenkaan vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista (esim. matkakuluja postiin, jos sitä joutuu hakemaan noutopisteestä) eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen/käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. 

12 Väärinkäytökset 

12.1 Mikäli HOHDE Finland:illa on syytä epäillä osallistujaa väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, sillä on oikeus hylätä osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta. 

13 Arvonnan lopettaminen ja muuttaminen 

13.1 HOHDE Finland pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai lopettaa arvonta perustellusta syystä milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Tämä pätee etenkin tilanteisiin, joissa arvontaa ei jostain syystä voida järjestää suunnitellusti. Esimerkkejä tällaisista tilanteista voivat olla ylivoimainen este (force majeure), tietokoneiden saamat virustartunnat, ohjelmisto- ja laitteistovirheiden ilmeneminen sekä muut tekniset tai oikeudelliset syyt, jotka haittaavat arvonnan hallinnointia, turvallisuutta, asianmukaisuutta tai tavanomaista ja asiallista järjestämistä. Tällaisissa tilanteissa HOHDE Finland:illa on myös oikeus muuttaa arvontaa harkintansa mukaan.

14 Vastustamis- ja perääntymisoikeus seurauksineen 

14.1 Osallistuja voi milloin tahansa syytä ilmoittamatta vastustaa henkilötietojensa käsittelyä arvonnan yhteydessä ja perääntyä arvonnasta. Hänen henkilötietojensa käsittely arvonnassa sekä sen säilyttäminen lopetetaan tällöin välittömästi. Tällä vastustamisella on kuitenkin seurauksia. Henkilöllä ei ole tällöin enää oikeutta osallistua arvontaan, koska henkilötiedot ovat välttämättömiä arvonnan suorittamiselle sekä voittajille ilmoittamiselle. Näin ollen perääntyminen johtaa siihen, ettei arvonnassa voi voittaa.

15 Tietosuoja

15.1 Lisätietoa henkilötietojen käytöstä arvonnan osallistumisen yhteydessä löytyy erillisestä tietosuojaselosteesta. Lue lisää tästä. 

16 Lainsäädäntö ja vastuu

16.1 Arvontaan sovelletaan Suomen lainsäädäntöä, erityisesti kuluttajasuojalain 2 luku.

16.2 Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille, esim. epäonnistuneen tietojen lähettäminen osallistujan päätelaitteesta.

16.3 Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. 

16.4 Osallistujat ja voittajat vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja vahingosta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. 

16.5 Voittajat vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja vahingosta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 

16.6 Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu mainitujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen.

16.6. Nämä vastuuvapaudet eivät kuitenkaan heikenna kuluttajalle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

16.7 Instagram (Meta Platforms Ireland Limited) ei sponsoroi, hallinnoi, suosittele tai muutoin millään tavalla liity arvontaan. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta liittyen arvontaan.