Voit tehdä tilauksen verkkosivuiltamme osoitteessa www.hohde.com/tuotteet/ tai vaihtoehtoisesti halutessasi palvelua saat soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304 030 (arkisin klo 9–17).

Jos siirryit Kiitos-sivulle lomakkeen täyttämisen jälkeen, niin tilauksesi on hyväksytty. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee tilauksen tehtyäsi tilausvahvistus. Muista tarkistaa myös roskapostisi, mikäli tilausvahvistusta ei näy.

Saat jokaisesta tilauksesta oman tilausvahvistuksensa sähköpostiisi.

Olemme asteittain siirtymässä tuplakokoisiin sekä tuotekombotoimituksiin, joiden ansiosta tulemme vähentämään merkittävästi kuljetuksesta aiheutuvaa ympäristökuormaa asiakkaidemme toiveiden ja yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Suosittelemme päivittämään asiakaspalvelumme kautta tilausta, mikäli haluat jatkossa vastaanottaa yksittäispakkausten sijaan yllämainittuja. 0800 304 030 (arkisin klo 9–17).

Tuotteesi toimitetaan yleensä kahden viikon sisällä tilauksesta. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 9-17 välisenä aikana, mikäli toimitus menee tämän ajan yli. Puhelinnumero 0800 304 030.

Voit soittaa ilmaiseen asiakaspalveluumme 0800 304 030 (ma-pe 9-17) tai laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi.

Lähetämme kaikki toimitukset kirjepostina, joten niitä ei voi valitettavasti seurata. Mikäli tilauksesta on kuitenkin kulunut yli kaksi viikkoa eikä pakettia vielä näy, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Toimitusväliä koskevissa muutoksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 304 030 (ma-pe 9-17).

Laskun eräpäivää koskevissa muutoksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 304 030 (ma-pe 9-17). 

Hintoihin ei lisätä erikseen postikuluja vaan lähetyskulut ovat huomioitu tuotteidemme hinnoissa.

Jos tuote ei jostain syystä vastaa tarpeitasi, voit perua jatkotilaukset helposti milloin tahansa soittamalla ilmaiseen asiakaspalveluumme 0800 304 030 (ma-pe 9-17) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi. Mikäli haluat peruutuksen koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan lopettaa tilauksesi viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta. Huomioithan, että sähköpostitse tilausta peruessasi tilauksen päättäminen astuu voimaan heti sähköpostin käsittelyajan jälkeen. Tämä saattaa viedä muutaman arkipäivän. Vastaamme kuitenkin jokaiseen saamaamme viestiin, jolloin saat kuittauksen peruutuksesta.

Avaamattoman tuotteen voi palauttaa ilmaisena asiakaspalautuksena 14 vuorokauden kuluessa tilauksen peruutuksesta. Kuluttajasuojalain mukaisesti voit purkaa kaupan 14 päivän sisällä. Harkinta-aika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä. Reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka käsittelee palautuksen tapauskohtaisesti. Asiakaspalvelunumero 0800 304 030 (ma-pe klo 9-17).

Palautus on asiakkaalle ilmainen.

Mikäli olet jo maksanut laskun, mutta päätät silti palauttaa tuotteen, saat rahasi takaisin soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 0800 304 030 (ma-pe klo 9-17). Annathan tilinumerosi palautusta varten.

Tuotteemme ovat ainutlaatuisia ja ne sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita. Haastavien kasvuolosuhteiden ja lyhyiden kasvukausien aikana kasvit hyödyntävät kaiken mahdollisen valon ja onnistuvat tuottamaan uskomattoman määrän ravintoaineita ja antioksidantteja, joiden teho on poikkeuksellisen vahva. Tämä näkyy ja tuntuu myös HOHDE-sarjan tuotteissa. Lisäksi tuotteemme valmistetaan Suomessa ekologisesti ja eettisesti suomalaista työtä tukien. Olemmekin saaneet tästä tunnustuksena Avainlippu-merkin.

HOHDE-kosmetiikkasarjasta löydät kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita. Kosmetiikkamme on hajusteetonta, muttei tuoksutonta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tuotteet ovat hyvin siedettyjä. Herkemmälle iholle on kehitelty oma dermatologisesti testattu Natural-sarja. Mikäli ihollasi esiintyy jonkinlaista iho-ongelmaa, olethan yhteydessä ensisijaisesti ihotautilääkäriin.

Jos kosmetiikkamme aiheuttaa sinulle ihoärsytystä tai muuta poikkeuksellista ihollasi, suosittelemme lopettamaan tuotteen käytön välittömästi ja olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme 0800 304 030 (ma-pe 9-17, ilmainen) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi.

Otamme mielellämme vastaan myös hyviä kokemuksia tuotteistamme samaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Kaikki HOHDE-tuotteet on testattu ja turvallisia käyttää käyttöohjeiden mukaan – myös raskausaikana tai imettäessä. Noudatathan aina tuotteissa annettuja käyttöohjeita – esimerkiksi HOHDE Plus ravintolisää ei suositella raskaana oleville sekä HOHDE Herbal Relax-voidetta suositellaan raskauden aikana vain tilapäiseen käyttöön. Jos lisäkysymyksiä ilmenee, olethan yhteydessä lääkäriisi.

Korkeintaan 30 kuukautta säilyvät kosmetiikkatuotteet merkitään parasta ennen -päiväyksellä; esimerkiksi “12/2023”. Mikäli tuote säilyy yli 30 kuukautta, käytetään tuotteessa silloin “säilyvyys avaamisen jälkeen” -merkintää. Tämä on avattua purkkia esittävä symboli, jonka yhteydessä ilmoitetaan säilyvyys avaamisen jälkeen kuukausina. Eli esimerkiksi 12M = 12 kuukautta.

Tuotteissamme ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia. Kaikki tuotteemme ovat siis vegaanisia.

HOHDE-tuotteissa ei ole keinotekoisia lisättyjä hajusteita, vaan niissä on raaka-aineiden luonnolliset tuoksut. Sarja on siis hajusteeton, muttei tuoksuton. Natural-sarjan tuotteisiin tosin on lisätty luonnonkosmetiikan sallima parfyymi, joka on tuoksultaan hyvin mieto ja luonnollinen.

Kaikki käytetyt ainesosat, myös säilöntäaineet, on lueteltu ainesosaluettelossa. Käytämme säilöntäaineina elintarviketeollisuuden käyttämiä ja yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä miedompia vaihtoehtoja. Käyttämämme säilöntäaineet ovat siis joko luontaisia tai luonnonkaltaisia. Esimerkiksi kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E211) ovat luonnossakin esiintyviä erittäin lempeitä ja mietoja säilöntäaineita (esiintyy luonnollisesti esim. pihlajanmarjoissa ja puolukassa).

CosmEthics-sertifikaatti takaa sen, etteivät tuotteemme sisällä haitallisia ainesosia. Kaikissa luonnonkosmetiikkatuotteissa on jo lain mukaan oltava jotain, mikä takaa tuotteen säilyvyyden. Käyttämämme vaihtoehdot ovat ehdottomasti lempeimpiä ja luontaisimpia.

Tuotteemme ovat pakkastestattuja. Anna tuotteen lämmetä rauhassa huoneenlämmössä ja tämän jälkeen voit normaalisti ottaa tuotteen käyttöön.

Kestävä kehitys on yksi tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia arvoja. Haluamme toimia kaikilla yritystoimintamme osa-alueilla vastuullisesti ja tehdä töitä parempien vaihtoehtojen eteen. Yksi tavoitteemme on vähentää merkittävästi tuotteidemme valmistuksesta ja toimituksesta aiheutuvaa ympäristökuormaa. Merkittävimpiin muutoksiin lukeutuu asteittain siirtyminen ekologisempiin tuubeihin, jotka ovat valmistettu lähes täysin uusiutuvista raaka-aineista. Olemme myös siirtymässä tuplakokoisiin sekä tuotekombotoimituksiin, joiden ansiosta tulemme vähentämään merkittävästi kuljetuksesta aiheutuvaa ympäristökuormaa. Asiakkaamme ovat tärkeä osa yrityksemme kehittämistä ja he pääsevätkin jatkuvasti osallistumaan toimintamme kehittämiseen teettämiemme kyselyiden avulla. Lisäksi meille myönnetyt sertifikaatit puhuvat puolestaan.

Muovihylsyt tulee huuhdella ennen niiden laittamista muovinkeräykseen. Huuhdellut sahanpurutuubit voit hävittää polttokelpoisen jätteen mukana tai pahvin kierrätyksessä, kunhan poistat tuubin korkin ensiksi. Näiden tuubien korkit kierrätetään muovien kanssa. Sahanpurutuubit tunnistat niiden karheasta pinnasta. Tästä esimerkkinä HOHDE Herbal Tehovoide.

HOHDE-ihonhoitotuotteet valmistetaan Helsingissä. Valmistuttaja on STR Global Group Oy, joka omistaa HOHDE-brändin. Sarja on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Halusimme sen olevan luonnollinen, korkealaatuinen ja sopivan myös herkälle iholle. Ainesosat on valittu tutkimustiedon pohjalta ja jokaisella ainesosalla on oma tarkoituksena sekä vaikutuksensa. Ainesosat ovat luomulaatuisia, tuoreita ja niiden laatua tarkkaillaan koko prosessin ajan. Natural-sarja on lisäksi testattu dermatologisesti ihotautilääkäreiden valvonnassa.

 (katso tuotekohtaiset sertifikaatit hohde.com-sivuilta)

Avainlippu: Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Design From Finland: Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

CosmEthics: Kertoo tuotteiden puhtaudesta taaten, että tuotteet eivät sisällä muovia. Katso tuotekohtaisesti, mille tuotteille on myönnetty kyseinen sertifikaatti.

Pro Luonnonkosmetiikka ry: Pro luonnonkosmetiikka ry:n jäsenet edustavat joko virallisesti sertifioituja tuotesarjoja tai suomalaisia luonnonkosmetiikkasarjoja, joiden valmistusaineluettelon on tarkastanut ja hyväksynyt riippumaton asiantuntija.

FI-Natura: FI-Natura-sertifikaatti on kuluttajalle tae aidosta kotimaisesta luonnonkosmetiikasta. Sen avulla kuluttajan on helppo tunnistaa aito suomalainen luonnonkosmetiikka ja erottaa se viherpestyistä kosmetiikkatuotteista.

Varmistamme, että tuotteiden arviot ovat peräisin asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteet. Ne on saatu suoraan asiakkailta asiakapaluvemma kautta (tai asiakkailta, jotka ovat vastaanneet tuotetyytyväisyyskyselyihin tai arviointipyyntöihin). Joidenkin uusien tuotteiden kohdalla voimme pyytää valittuja ennakkokäyttäjiä antamaan rehellisen palautteensa tuotteesta. Positiivisen arvion antaminen ei ole tällöin tuotteen saamisen ehtona.

Kuluttajapalautteet pyydetään sähköpostilla tilauksen tehneiltä asiakkailta, joten voidaan varmuudella tietää, että henkilö on todella tehnyt ostoksen. Samoin palautteita voidaan saada yleisesti asiakaspalvelun sähköpostiin, jolloin henkilön asiakkuus tarkistetaan.