Raaka-ainefilosofia

HOHDE on paitsi korkealaatuista ihonhoitoa, ainutlaatuista energiaa, joka herättää sisäisen hohteesi henkiin.

HOHDE-tuotteiden juuret ovat suomalaisessa luonnossa ja pohjoismaisissa hyvinvointirituaaleissa. Pohjoisen piilot ja paljaat purot ovat täynnä jäljittelemätöntä voimaa, joka hoivaa ihoa ainutlaatuisella tavalla. Pohjolasta poimitut raaka-aineet toimivat ihonhoidossa loistavasti, sillä karu, vuodenaikojen vaihtelulle sopeutunut luonto tuottaa ainutlaatuisia kasveja. Kasvit varastoivat lyhyen kasvukauden aikana runsaasti ravintoaineita itseensä, joten ne sopivat tukemaan erilaisille sääolosuhteille ja rasituksille altistuvaa ihoa.

Luonnollisten raaka-aineiden vaikutusta ihomme hyvinvointiin on tutkittu ja hyödynnetty jo vuosisatoja. Jatkumona pohjoisille perinteille ja tieteelliselle tutkimustiedolle, olemme kehittäneet tuotteemme, joiden teho perustuu luonnollisten raaka-aineiden harmoniseen yhteisvaikutukseen.

Kaikki tuotesarjamme ovat kotimaista, tutkitusti muovitonta kosmetiikkaa. Kaikki käytetyt ainesosat, myös säilöntäaineet, on lueteltu ainesosaluettelossa. Käytämme säilöntäaineina elintarviketeollisuuden käyttämiä ja yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä miedompia vaihtoehtoja. Käyttämämme säilöntäaineet ovat siis joko luontaisia tai luonnonkaltaisia. Esimerkiksi kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E211) ovat luonnossakin esiintyviä erittäin lempeitä ja mietoja säilöntäaineita (esiintyy luonnollisesti esim. pihlajanmarjoissa ja puolukassa).

CosmEthics-sertifikaatti takaa sen, etteivät tuotteemme sisällä lainkaan EU:ssa kiellettyjä tai haitallisia ainesosia. Kaikissa luonnonkosmetiikka-tuotteissa on jo lain mukaan oltava jotain, mikä takaa tuotteen säilyvyyden. Käyttämämme vaihtoehdot ovat ehdottomasti lempeimpiä ja luontaisimpia.

Pohjolasta poimitut raaka-aineet toimivat ihonhoidossa loistavasti, sillä karu, vuodenaikojen vaihtelulle sopeutunut luonto tuottaa ainutlaatuisia kasveja. Kasvit varastoivat lyhyen kasvukauden aikana runsaasti ravintoaineita itseensä, joten ne sopivat tukemaan erilaisille sääolosuhteille ja rasituksille altistuvaa ihoa.

Kaikki käytetyt ainesosat, myös säilöntäaineet, on lueteltu ainesosaluettelossa. Käytämme säilöntäaineina elintarviketeollisuuden käyttämiä ja yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä miedompia vaihtoehtoja. Käyttämämme säilöntäaineet ovat siis joko luontaisia tai luonnonkaltaisia. Esimerkiksi kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E211) ovat luonnossakin esiintyviä erittäin lempeitä ja mietoja säilöntäaineita (esiintyy luonnollisesti esim. pihlajanmarjoissa ja puolukassa).

CosmEthics-sertifikaatti takaa sen, etteivät tuotteemme sisällä lainkaan EU:ssa kiellettyjä tai haitallisia ainesosia. Kaikissa luonnonkosmetiikkatuotteissa on jo lain mukaan oltava jotain, mikä takaa tuotteen säilyvyyden. Käyttämämme vaihtoehdot ovat ehdottomasti lempeimpiä ja luontaisimpia.

Ihonhoito­sarjamme

Tehokkaat ja luonnolliset
pro-age-raaka-aineet

Suomalainen luonto on sinnikäs ja alkukantainen – se on mukautunut ilmiömäisesti pohjoisen ilmaston haastaviin olosuhteisiin. Lyhyiden kasvukausien aikana kasvisto hyödyntää kaiken mahdollisen valon ja onnistuu tuottamaan uskomattoman määrän ravintoaineita ja antioksidantteja, joiden teho on poikkeuksellisen vahva.

Olemme hyödyntäneet kasvien ja yrttien jäljittelemätöntä vaikutusta ihomme terveydeksi vuosisatoja. HOHDE Herbal- ihonhoitosarja on jatkumo tälle kansanperinteelle – se on syntynyt yhdistelmästä tieteellistä tutkimustietoa, ihmisten kokemuksia ja perimätietoa. Suomen luontoa vaalien, olemme poimineet HOHDE Herbal-tuotteisiin arvokkaita pohjoisen raaka-aineita, sinun hyvinvointiasi varten.

Hellävaraiset, herkällekin iholle
soveltuvat tuotteet

Suhtaudumme ihojen yksilöllisiin tarpeisiin ymmärryksellä ja intohimolla. Missiomme on tarjota luonnollisia ihonhoitotuotteita kaikenlaisille ihoille – niille, jotka janoavat tehokkaita aktiiviaineita ja niille, jotka kaipaavat hellävaraista hoitoa. HOHDE Natural-tuotesarja on funktionaalista ihonhoitoa, jonka teho perustuu ihon luontaista eheytymistä tukeviin raaka-aineisiin.

HOHDE Natural-ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät hellävaraisen tehokkaita ja turvallisia raaka-aineita, jotka tasapainottavat, rauhoittavat ja vahvistavat vaativampaakin ihoa. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ihotautilääkärin valvonnassa ja sopivat täydellisesti helposti herkistyvälle iholle.

Luonnollista ja tehokasta suojaa auringolta

Säännöllinen aurinkosuojan käyttö suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tuotelinjan tuotteet on suunniteltu siten, että ne vastaavat luonnonkosmetiikan standardeja ja sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille.