Raaka-aine­luettelo

A

Acacia Senegal Gum
Akaasiakumi, paksunnosaine.
Achillea millefolium
Siankärsämön kukkauutos. Rentouttaa lihaksia. Puhdistaa, auttaa pienentämään suurentuneita ihohuokosia, vähentää mustapäitä ja finnejä sekä parantaa ihon tekstuuria ja ilmettä.
Aesculus hippocastanum

Hevoskastanjan kukkauutos. Elvyttää verenkiertoa, vahvistaa verisuonten seinämiä, ehkäisee tulehduksia, laskee turvotusta, kiinteyttää ihokudosta ja suodattaa UV-säteitä.

Alchemilla vulgaris
Poimulehden lehtiuutos. Sisältää salisyylihappoa ja flavonoideja. Antiseptisten ja supistavien ominaisuuksiensa vuoksi lehdet sopivat esimerkiksi finnisen, tulehtuneen tai turvonneen ihon hoitoon ja jalkakylpyihin.
Alchemilla Vulgaris Extract
Poimulehtiuute. Poimulehtiuute hoitaa ja pehmentää ihoa. Sillä on myös ihohuokosia supistava ja turvotusta laskeva vaikutus.
Alcohol
Alkoholi. Luonnon mentolilla denaturoitu luomualkoholi. Toimii yrttien uuttoaineena. Denaturoitu alkoholi tarkoittaa sitä, että siitä on tehty juomakelvotonta.
Aloe barbadensis
Aloe veran lehtiuute. Aloe vera -kasvin lehdistä eristetty uute, joka sisältää runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja mineraaleja. Aloe vera hoitaa ja rauhoittaa ihoa sekä tukee ihovaurioiden ja ihotulehdusten parantumista.
Alumina
Alumiinioksidi, aurinkosuoja-aineen levittymistä parantava aine.
Anthemis nobilis
Roomalaisen kamomillan eteerinen öljy. Tätä käytetään kosmetiikassa erityisesti lempeänä tuoksuainesosana, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä.
Aqua, vesi
Lähdevesi toimii yrttien liuottimena sekä vaikuteaineiden kantavana aineena.
Argania spinosa
Luomulaatuinen argan kiviöljy. Sisältää runsaasti A-, ja E-vitamiineja sekä omega-6-rasvahappoja. Näiden yhteisvaikutuksesta öljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa tukemaan ihon uudistumista. Lisäksi rasvahapot auttavat elvyttämään ihoa ja lisäämään ihon kimmoisuutta.
Aroma
Hajusteainesosa
Arctium lappa
Isotakiaisen juuriuute. Auttaa ylläpitämään ihon terveyttä mm. aktivoimalla mikroverenkiertoa ihoärsytyksen hoidossa. Lisäksi sillä on antibakteerinen vaikutus, jolloin juuriuute myös rauhoittaa herkkää ihoa.
Ascorbic Acid
Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia esiintyy luontaisesti tuoreissa marjoissa, hedelmissä ja kasviksissa. Sen antioksidantit kirkastavat ihoa tehokkaasti, mutta luonnollisesti.

B

Benzyl Alcohol
Bentsyylialkoholi. Säilöntäaine, joka ehkäisee bakteerien ja sienten kasvua kosmetiikkatuotteissa.
Benzoic Acid
Bentsoehappo, säilöntäaine.
Benzyl Benzoate
Bentsyylibentsoaatti. Eteerisen öljyn luonnollinen osa.
Benzyl Salicylate​
Bentsyylisalisylaatti.  Eteerisen öljyn luonnollinen osa.
Betaine
Betaiini. Ihoa hoitava ja kosteuttava raaka-aine eli humektantti.
Boswellia carterii
Frankinsensin eteerinen öljy. Öljy on täydellinen aikuiselle iholle, koska sillä on ihoa kiinteyttävä ja uusiva vaikutus. Frankinsensi on lisäksi puhdistava ja rauhoittava.
Butyrospermum parkii
Karitevoi/Sheavoi​. Sheavoilla on monta ihonhoidollista vaikutusta. Se sisältää paljon vitamiineja kuten A, E, F ja K -vitamiineja. Antioksidanttinen vaikutus estää mm. hapettumista, jolloin myös raaka-ainetta voidaan pitää täydellisenä Pro Age -kosmetiikassa. Se siloittaa ihoa, kosteuttaa tehokkaasti, edistää ihosolujen uudistumista sekä hillitsee tulehduksia.

C

Calendula officinalis
Kehäkukan kukkauutos. Kehäkukassa on luontaisesti antiseptisiä ja ihoa korjaavia ominaisuuksia, minkä vuoksi se täydellinen, luontainen keino ihon hoitamiseen ja kaunistamiseen. Kehäkukan tunnetaan pehmentävän, kosteuttavan, ravitsevan ja rauhoittavan ihoa.
Cananga odorata
Ylang ylangin eteerinen öljy. Tämä öljy rauhoittaa ja lievittää stressiä sekä sen oireita. Iholle käytettynä se sopii tasapainottamaan sekä kuivaa että rasvaista ihoa.
Carica Papaya Fruit Extract
Papaijauute. Kuorii ja kirkastaa ihoa hellävaraisesti poistaen kuollutta ihosolukkoa. Hellävaraisen ominaisuutensa ansiosta papaijauute sopii täydellisesti herkän ihon kuorintaan.
Caprylic/Capric Triglyceride
Kapryyli-kapriinitriglyseridi. Vähentää tehokkaasti kosteuden haihtumista ja toimii pehmentävänä ainesosana.
Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer
Ihoa hoitava ja suojaava aine.
Caprylyl/Capryl Glucoside
Kaprylyyli/kapryyliglukosidi. Kasviperäinen, mieto, pesevä aine.
Centaurea Cyanus
Ruiskaunokin kukkaisvesi. Herkän ihon kukkaisvesi, joka hoitaa erityisesti punoittavaa ja ärtynyttäkin ihoa. Puhdistavan ja antioksidanttisen ominaisuutensa ansiosta sopii erityisesti helposti reagoivalle iholle.
Cetearyl Alcohol
Setearyylialkoholi, ihoa pehmentävä rasva-alkoholi.
Cetearyl Glucoside
Setearyyliglukosidi, emulgaattori.
​Citrus Aurantium

Nerolin eteerinen öljy​ eli appelsiinin kukkaöljy.  Ihonhoidossa neroli hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa sen kimmoisuutta. Sillä on myös ihoa elvyttävä vaikutus.

Citrus aurantifolia
Limetin eteerinen öljy. Limetillä on puhdistava ja virkistävä vaikutus. Kosmetiikassa limettiä käytetään rasvaisen ihon tasapainottamiseen.
Citrus aurantifolia
Limetin eteerinen öljy. Limetillä on puhdistava ja virkistävä vaikutus. Kosmetiikassa limettiä käytetään rasvaisen ihon tasapainottamiseen.
Citrus aurantium amara
Petitgrainin kukkaisvesi. Tämä kukkaisvesi on ihanteellinen rasvaisuuteen tai akneen taipuvaisen ihon hoitoon sen ihoa tasapainottavan ja antiseptisen vaikutuksen vuoksi. Se lisäksi säätelee talintuotantoa.
Citrus Reticulata

Mandariinin eteerinen öljy. Tasapainottaa rasvaista ihoa ja auttaa taistelussa aknea vastaan. Vartalovoiteeseen tai hierontaöljyyn sekoitettuna mandariiniöljy helpottaa raskaana olevan oloa, hoitaa raskausarpia, auttaa vähentämään selluliittia ja kiinteyttää ihoa.

Citrus paradisi

Greipin eteerinen öljy. Auttaa kehoa puhdistumaan kuona-aineista ja hellii ihoa. Greippiuutteiden on havaittu parantavan ihon kosteutta ja kirkastavan ihoa. Greipin sanotaan myös lisäävän ihon hehkua ja rakennetta.

Citronellol/Citral

Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.

Citric Acid

Sitruunahappo. Säilöntäaine ja AHA-happo, joka toimii myös kuorivana raaka-aineena, jolloin se auttaa poistamaan vanhoja ihosoluja.

CI 77491

Punainen rautaoksidi, pigmentti

CI 77492

Keltainen rautaoksidi, pigmentti

CI 77499

Musta rautaoksidi, pigmentti

Coco-Glucoside

Kookosglukosidi. Pinta-aktiivisia ainesosia, joilla on melko hyvin pesevä ja vaahtoutuva ominaisuus. Valmistetaan kasviöljyistä. Sopii erityisen hyvin herkän ihon puhdistamiseen. 

Cocos nucifera

Kookosöljy. Sen sisältämät vitamiinit, mineraalit, ravinteet ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja pitävät sen elastisena. Kookosöljy elvyttää ihoa ja tekee siitä pehmeämmän. 

Cupressus sempervirens

Sypressin eteerinen öljy. Tätä öljyä käytetään stressin lievittämiseen. Se sopii rasvaiselle ja vaurioituneelle iholle, sillä sypressillä on tasapainottava vaikutus. 

Cymbopogon martini

Palmarosan eteerinen öljy on antibakteerinen öljy, joka tasapainottaa, kosteuttaa, virkistää ihoa sekä hillitsee talineritystä.

1Citral

 Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.

D

Daucus carota sativa
Porkkanan juuriuutos. Sisältää beetakaroteenia, joka on voimakas antioksidantti. Se suojaa kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja ikääntymiseltä.
D-biotiini
Vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä kehon metabolisille reaktioille ja aineenvaihdunnalle. sekä hiusten kasvulle ja normaalien hiusten ylläpitämiselle.
DL-alfa-tokoferyyliasetaatti
E-vitamiiniasetaatti. Rasvaliukoinen vitamiini, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja joka auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Diheptyl Succinate

Emmollientti.

Dehydroacetic Acid

Dehydroetikkahappo, säilöntäaine.

Decyl Glucoside

Dekyyliglukosidi. Kookosöljy- ja glukoosipohjaisia sokeritensidejä.

Decyl Cocoate

Dekyylikokoaatti. Luonnollinen kookospohjainen pehmentävä ja hoitava ainesosa.

E

Equisetum arvense

Peltokorteuutos. Sisältää paljon C-vitamiinia, jolloin sillä on ihoa tehokkaasti kirkastava ja uudistava vaikutus. Lisäksi tehokas ainesosa poistamaa nestettä.

Eugenoli
Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.

F

Ficus carica
Viikunan hedelmäuutos. Viikuna tunnetaan sen kosteuttavista ominaisuuksistaan. Se myös suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja näin on myös loistava Pro Age -kosmetiikan raaka-aine.
Filipendula ulmaria
Mesiangervon kukkauutos. Mesiangervon sisältämät salisylaatit vähentävät tulehduksia ja supistavat ihohuokosia. Sillä on myös ihoa kosteuttava vaikutus.
​Fagus sylvatica
Pyökin silmu-uutos. Lisää ihon hapenottokykyä, toimii antioksidanttina ja auttaa siitä syystä ihoa pysymään myös nuorekkaana.
Foeniculum vulgare
Fenkolin eteerinen öljy​. Tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Fenkolilla on myös turvotusta laskeva vaikutus.

G

Gaultheria procumbens
Lamosalalin eteerinen öljy lievittää jännityksiä ja rentouttaa lihaksia urheilusuorituksen jälkeen. Täydellinen, luonnonmukainen lihasrelaksantti.
Geraniol
Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.
Gluconolactone
Glukonolaktoni on polyhydroksi- eli PHA-happo, joka on vaikutuksiltaan samankaltainen kuin alfahydroksi- eli AHA-happo, mutta suurempi molekyylisenä se ei imeydy yhtä syvälle ihoon kuin AHA-hapoista yleisimmin käytetty glykolihappo, jonka ansiosta se ei ärsytä ihoa yhtä helposti.
Glycerin
Glyseroli. Luonnollinen ihon kosteuttaja, joka on peräisin luonnollisista kasviöljyistä. Sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon.
Glyceryl Caprylate
​Glyseryylikaprylaatti. Emulgoinnin apuaine, jota käytetään pääasiassa stabiloimaan O/W- eli öljy vedessä -emulsioita. Sitä saadaan monista kasviöljyistä.
Glyceryl Stearate SE
Glyseryylistearaatti emulgointiaine, jota valmistetaan erilaisista kasviöljyistä ja käytetään O/W-eli öljy vedessä -emulsioiden stabiloinnissa.
Geranium sylvaticum
Metsäkurjenpolven kukkaterapeuttinen uutos. Kohottaa mielialaa. Metsäkurjenpolvea on käytetty aikoinaan rohdoksena haavojen hoidossa.

H

Hippophae rhamnoides

Tyrnimarjauute, Tyrnimarjansiemenöljy. Suojaa ihosoluja, vahvistaa ihon vastustuskykyä sekä vähentää ihon stressireaktioita.

Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joita iho sisältää luonnostaan. Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta, jolloin iho on sileä ja täyteläinen.
Hydrolyzed Rice Protein

Pilkottu riisiproteiini. Riisiproteiini muodostuu pääosin peptideistä, aminohapoista sekä proteiineista. Peptidit vahvistavat ihon suojausta ja ovat näin mainio raaka-aine herkän ihon hoitoon.

Hydrated Silica

Piihappo. Tukee kollageenin muodostusta, joka vaikuttaa ihon elastisuuteen ja sitä kautta ihon nuorekkuuteen.

Hydrogenated Lecithin

Soijalesitiini. Käytetään ensisijaisesti emulgaattoreina, mutta niillä on kuitenkin kosteuttavia ominaisuuksia, ja ne auttavat kosmeettisten pigmenttien verkottumisessa. Lisäksi ne vakauttavat ihon suojatoimintoja ja uudistavat sen rakennetta.

Helianthus annuus

Auringonkukan siemenöljy. Sen sisältämät monityydyttymättömät rasvahapot, E-vitamiini ja lesitiini pehmittävät ja ravitsevat ihoa. Ihoa elvyttävä ihmeöljy.

Hypericum perforatum

Mäkikuisman kukkauutos. Mäkikuisma on voimakkaasti tulehduksia iholla lievittävä ja antibakteerinen. Se on myös erittäin hoitava ja ihanteellinen punoittavan ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

Hydroxypropylcellulose

Hydroksipropyyliselluloosa. Paksuntava aine.

I

J

Juniperus communis

Katajan eteerinen öljy. Vahvistaa oloa, tekee hyvää lihaksistolle ja edistää kehon nesteiden virtausta. Sen virkistävän raikas ja metsäinen tuoksu vahvistaa oloa.

K

Kaliumjodidi

Mineraalisuola, joka on edistää ihon pysymistä normaalina ja normaalia energiavaihduntaa sekä hermoston ja kilpirauhasen toimintaa.

L

Linalool

Linaloli. Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.

Lactic Acid

Maitohappo on AHA-happo ja pH:n säätöaine, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti.

Lauryl Glucoside

Lauryyliglukosidi. Puhdistava aine, pinta-aktiivinen aine.

Limonene

Limoneeni. Luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti, osa luonnollista hajustetta tai eteeristä öljyä.

Lavandula angustifolia

Laventelin eteerinen öljy. Aromaterapeuttinen laventeli puhdistaa ja pehmentää ihoa, häivyttää ryppyjä ja rauhoittaa mieltä.

M

Magnesium Ascorbyl Phosphate

Magnesiumaskorbyylifosfaatti, C-vitamiini. Stabiili C-vitamiinimuoto, jolla on ihoa kirkastavia ja ihon sävyä tasoittavia ominaisuuksia. Tukee kollageenisynteesiä.

Magnesiumstearaatti

Stabilointiaine.

Melaleuca alternifolia
Teepuun eteerinen öljy on antiseptinen apu erilaisten iho-ongelmien ja infektioiden lievittämisessä. Sopii mainiosti epäpuhtaalle/akne-iholle.
Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®)

Luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Edesauttaa huomattavasti kynsien ja hiusten kasvua sekä tervettä ihoa.

Mentha piperita
Piparmintun eteerinen öljy. Mieltäkin virkistävä piparminttu vilkastuttaa verenkiertoa. Sillä on tulehdusta lieventävä, viilentävä ja raikastava vaikutus.
Menthol

Mentoli. Mentolilla on ihanan viilentävä, kutinaa ja kipua lievittävä vaikutus. Mentoli lisäksi rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

N

Natriumhyaluronaatti (Haplex®Plus)
Luonnonmukainen, fermentoimalla valmistettu vegaaninen hyaluronihappo edistää kosteuden sitoutumista ihoon ja ylläpitämistä iholla.
Niacinamide

Nikotiiniamidi. Tasoittaa näkyvästi epätasaista ihon sävyä ja hienoja juonteita.

Nymphaea alba

Isolumpeen kukkaterapeuttinen uutos. Iholla isolumme lievittää ärsytystä ja siitä johtuvaa punoitusta.

O

Olea Europaea Fruit Oil
Oliiviöljy. Elvyttävä ja ravitseva oliiviöljy lisäksi rauhoittaa punoittavaa ihoa. Se sisältää runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä A-vitamiinin esiastetta karoteenia. Karotenoidit sekä E-vitamiini suojaavat ihosoluja hapetusstressiltä ehkäisten ennenaikaista ikääntymistä.
Oenothera biennis

Iltahelokin siemenöljy. Sisältää GLA:ta, joka kuuluu omega-6-rasvahappoihin. jotka vahvistavat luonnollisesti ihon omaa lipidisuojaa. Rasvahapot auttavat elvyttämään ihoa ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Ravitsee ja pehmentää.

P

Parfum (Natural)

Luonnollinen hajuste.

Persea gratissima
Avokadon öljy​. Sisältää ihoa suojaavia rasvahappoja sekä antioksidantteja. Avokadoöljy silottaa ihoa ja auttaa ihosoluja uudistumaan. Suojaa vapailta radikaaleilta hidastaen ihon ikääntymisprosessia.
Petroselinum Crispum Extract

Persiljauute. Sisältää paljon C- ja K-vitamiinia, antioksidantteja ja beetakaroteenia. Lisäksi uute häivyttää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon sävyä.

Phenethyl Alcohol

Fenetyylialkoholi. Säilöntäaine.

Phytic Acid

Fytiinihappo. Kelatoiva aine parantaa tuotteen stabiilisuutta

Picea abies

Kuusen sisäoksauute. Lievittää stressiä rauhoittamalla mieltä. Antimikrobinen kuusi sopii täydellisesti ärtyneen ihon hoitoon.

Plantago lanceolata

Heinäratamon lehtiuutos. Adaptogeeninen eli muuntautuva yrtti, joka tunnistaa kehon häiriötilan ja hoitaa niitä kulloisenkin tarpeen mukaan.

Polyglyceryl-6 Oleate
Emollientti.
Polygonum aviculare

Pihatatarin uutos. Hoitava pihatatar on täydellinen iho-ongelmien hoitoon. Tasapainottava pihatatar supistaa ihohuokosia saaden ihon näyttämään ja tuntumaan tasaisemmalta.

Potassium Sorbate

Kaliumsorbaatti, säilöntäaine.

Polyhydroxystearic Acid

Polyhydroksisteariinihappo. Käytetään aurinkosuoja-aineiden pinnoitteena vähentämään valkoista pintaa iholla.

Prunus armeniaca

Aprikoosin kiviöljy. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava aprikoosi ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Aprikoosin kiviöljyllä on ihoa suojaava, siloittava ja rauhoittava vaikutus.

Prunella vulgaris

Niittyhumalan uutos. Sisältää runsaasti ihoa suojaavia ja rauhoittavia ainesosia. Niittyhumalalla on ihohuokosia supistava ja tulehduksia lieventävä vaikutus.

Prunus amygdalus dulcis

Manteliöljy​. Manteliöljy sisältää paljon omega-rasvahappoja, jotka auttavat elvyttämään ihoa ja lisäämään ihon kimmoisuutta. Kosteuttaa ja auttaa uudistamaan ihosoluja.

Propanediol

 Propaanidioli. Kosteuttaa ihoa ja parantaa säilöntäaineiden tehokkuutta.

Q

R

Riboflaviini
B2-vitamiini.
Ribes Nigrum Leaf Extract

Mustaherukan lehtiuute hoitaa ihoa. Sen sisältämä C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tasoittamaan ihon sävyä.

Rosa damascena

Ruusun eteerinen öljy. Se ehkäisee ennalta ryppyjä sekä uudistaa ja silottaa vanhenevaa ihoa. Se rauhoittaa myös herkkää couperosa-ihoa. Antiseptinen öljy voi auttaa kuivan, ärtyneen ja tulehtuneen ihon hoidossa.

Rosa Damascena Flower Water

Ruusuvesi. Rauhoittaa herkkää ihoa, punoitusta, couperosaa ja aknea. Ruusu kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa.

Rosa canina
Villiruusun ruusunmarja siemenöljy​ tai villiruusun kukkauutos. Tukee ihon uudistumista hoitaen mm.  arpia ja pigmenttiläiskiä.
Rosa pimpinellifolia

Juhannusruusun kukkauute​. Huumaavan tuoksuinen ja hoitava juhannusruusu on vaikutuksiltaan samanlainen kuin rosa damascena. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Rosmarinus officinalis

Rosmariinin lehtiuute. Antimikrobinen ainesosa, joka sopii erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Edistää ihon pintaverenkiertoa.

Rose

Ruusu-uute. Hidastaa ihon vanhenemista, elvyttää verenkiertoa, estää pigmenttiläiskiä ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Se lisäksi rauhoittaa, tasoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

S

Salvia officinalis

Salvian eteerinen öljy. Antimikrobinen salvia mm. parantaa verenkiertoa. Se rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

Santalum album

Santelipuun eteerinen öljy. Lievittää stressiä ja nostaa mielialaa. Ihonhoidossa siloittaa juonteita, rauhoittaa ihoa ja helpottaa allergisia iho-oireita.

Simmondsia chinensis

Jojoban siemenöljy​. Jojoba normalisoi ihon toimintoja tukkimatta niitä. Iho saa tarvitsemansa talin jojobaöljystä ja siitä syystä se soveltuu täydellisesti mm. seka- tai rasvoittuvalle iholle. Kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti ihoa.

Sodium Anisate

Natriumanisaatti, anishapon natriumsuola. Säilyvyyttä parantava aine.

Sodium Benzoate

Bentsoehappo, säilöntäaine.

Sodium Cocoyl Glutamate

Natriumkokoyyliglutamaatti on mieto tensidi, jolla on erittäin hyvät puhdistusominaisuudet ja erittäin hyvä vaahtoutumiskyky.

Sodium Dehydroacetate

Natriumdehydroasetaatti, säilöntäaine.

Sodium Hydroxide

Natriumhydroksidi. pH-säätäjä.

Sodium Hyaluronate

Natriumhyaluronaatti, hyaluronihappo. Seerumi sisältää kahden eri molekyylikoon hyaluronihappoa, josta pienimolekyylinen imeytyy ihon syvempiin kerroksiin kosteuttaen sitä sisältä päin ja isompi hyaluronihappomolekyyli säilyttää kosteuden ihon pintakerroksessa.

Sodium Levulinate

Natriumlevulinaatti, levuliinihapon natriumsuola. Säilyvyyttä parantava aine.

Sodium Surfactin

Puhdistava aine, emulgaattori.

Stellaria media

Pihatähtimön uutos. Pihatähtimö lievittää ihoärsytystä sekä kutinaa iholla. Mineraalirikas pihatähtimö sisältää lisäksi C- ja B-vitamiineja. C-vitamiinilla on ihoa kirkastava ja uudistava vaikutus. Erittäin ravitseva ja hoitava.

Stearic Acid

Steariinihappo, stabilointiaine.

Symphytum officinale

Rohtoraunioyrtin lehti- ja juuriuutos. Sisältää kosteuttavaa allantoiinia. Rohtoraunioyrtti rauhoittaa kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista, suojaa bakteerien liikatuotannolta, lievittää ihotulehduksia ja auttaa ihoa pysymään hyvinvoivana.

T

Taraxacum officinale leaf extract

Voikukan lehtiuutos. Antioksidanttirikkaalla voikukalla on monia ihonhoidollisia hyötyjä: se auttaa ihoa suojaamaan itseään auringon aiheuttamilta vaurioilta, lievittää ihotulehduksen oireita ja vilkastuttaa ihosolujen uudistumista.

Thymus vulgaris

Timjamin eteerinen öljy. Antibakteerinen timjami hoitaa ihon epäpuhtauksia ja aknea sekä tasapainottaa rasvaista ihoa.

Titanium Dioxide

Titaanidioksidi. Käytetään yleisesti aurinkovoiteissa suojaamaan ultraviolettisäteilyltä.

Trifolium pratense

Puna-apilan kukkauutos. Ihoa puhdistava, pehmentävä ja ihohuokosia supistava. Erityisen hyvä raaka-aine ekseeman ja muiden ihovaurioiden hoitamiseen.

Triticum Vulgare Germ Oil

Vehnänalkioöljy. Erittäin antioksidanttinen ja ihoa kiinteyttävä raaka-aine. Vehnänalkioöljy on ihanteellinen ikääntyvälle ja kuivalle iholle.

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate

Kelatoiva aine

Tocopherol

Tokoferoli, E-vitamiini.  Tehokas antioksidantti, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

U

Urtica dioica

Nokkosen kukkaterapeuttinen uutos. Lisää pintaverenkiertoa. Nokkonen on erityisen hyvä kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon sen hoitavan ominaisuutensa vuoksi.

V

Vaccinium myrtillus

Metsämustikka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja parantaa ihon kollageenin tuotantoa. Häivyttää juonteita sekä auttaa estämään niiden muodostumista. Vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä.

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract

Metsämustikkauutos. Metsämustikka suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja parantaa ihon kollageenin tuotantoa. Häivyttää juonteita sekä auttaa estämään niiden muodostumista. Vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä.

Verbascum thapsus
Ukontulikukan kukkauutos. Antiseptinen ukontulikukka pehmentää ja suojaa ihoa. Ihanteellinen raaka-aine iho-ongelmiin.
Viola tricolor

Keto-orvokin uutos. Keto-orvokki on erityisen hyvä kuivan ja herkän ihon hoitoon. Antimikrobinen ja antioksidanttirikas keto-orvokki sisältää myös bioflavonoideja. Ihoa erityisen hyvin hoitava ja parantava vaikutus.

Vitis vinifera

Viinirypäleen siemenöljy. Rypäleissä on korkea pitoisuus antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa hapettumisstressiltä ja vaurioilta. Elvyttää sameaa ja kuivaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä häivyttää näkyviä juonteita.

W

X

Xanthan Gum

Ksantaanikumi Luontainen paksuntaja, joka tekee tuotteesta stabiilin.

Xylitol

Ksylitoli kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tukee sen uudistumisprosesseja. Sen prebioottinen vaikutus iholla näkyy ihon hyvinvointina. Normalisoi ja tasapainottaa ihoa.

Y

Z

Å

Ä

Ö