tarinamme

SISÄISEN HOHTEEN HERÄTTÄJÄ

Pohjoisen piilot ja paljaat purot ovat täynnä väkevää voimaa, jotka hoivaavat kehoamme ja mieltämme. Tuotteidemme teho perustuu useiden eri kasvien harmoniseen yhteisvaikutukseen. HOHDE on paitsi korkealaatuista ihonhoitoa, ainutlaatuista energiaa, joka herättää sisäisen hohteesi henkiin.

SUOJANASI SUOMALAINEN LUONTO

Suomalainen luonto on sinnikäs ja alkukantainen – se on mukautunut ilmiömäisesti pohjoisen ilmaston haastaviin olosuhteisiin. Lyhyiden kasvukausien aikana kasvisto hyödyntää kaiken mahdollisen valon ja onnistuu tuottamaan uskomattoman määrän ravintoaineita ja antioksidantteja, joiden teho on poikkeuksellisen vahva.

Olemme hyödyntäneet kasvien ja yrttien jäljittelemätöntä vaikutusta ihomme terveydeksi vuosisatoja. HOHDE on jatkumo tälle kansanperinteelle – se on yhdistelmä tieteellistä tutkimustietoa, ihmisten kokemuksia ja perimätietoa. Olemme keränneet HOHDE-tuotteisiin kaiken tämän, mitä pidämme arvokkaana, sinun hyvinvointiasi varten.

ANNA IHOSI KERTOA

Teemme kosmetiikkaa erilaisten ihotyyppien tarpeet edellä. Tuotteemme ovat riisuttuja kaikesta ylimääräisestä, mitä ihosi ei itseensä valitsisi. Kaikki ihonhoitolinjamme ovat kotimaista, vegaanista, tutkitusti muovitonta ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jota ei testata eläimillä. Puhtaus, luonnollisuus, läpinäkyvyys ja merkityksellisyys ovat arvojamme, joilla haluamme edistää jokaisen ihon hyvinvointia.