Sertifikaatit takaavat luotettavuuden

HOHDE

Luonnonkosmetiikka-alan viherpesu herättää ymmärrettävästi kuluttajissa huolta ja epävarmuutta.

Me HOHDE-kosmetiikalla haluamme muistuttaa Sinua siitä, että meillä on ilo tarjota aidosti kotimaista ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan 100 % Suomessa.

Käytämme tuotteissamme kotimaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista. Myös ulkomailta tulevat ainesosat on vastuullisesti kerättyjä. Tuotteiden pakkaukset ostamme tarkasti valituilta yhteistyökumppaneiltamme Suomesta ja muualta Euroopasta.

Suomalainen FI-Natura-sertifikaatti on myönnetty kaikille kosmetiikkatuotteillemme ripsiseerumia lukuunottamatta. Ripsiseerumi kuuluu clean beauty -kategoriaan, jolloin raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnollisia, mutta eivät kuitenkaan sertifioitavissa. 

FI-Natura-sertifikaatti toimii merkkinä siitä, että tuote on tarkastettu ja täyttää tiukat kriteerit, joihin olemme yrityksenä vahvasti sitoutuneet.

FI-Natura on riippumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoitus on lisätä suomalaisen luonnonkosmetiikan tunnettuutta, vähentää viherpesua ja auttaa kuluttajaa tunnistamaan aidon kotimaisen luonnonkosmetiikan. Tämä sertifikaatti toimii myös merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

FI-Natura-sertifikaatti takaa, että:

  • tuotteemme ovat aitoa kotimaista luonnonkosmetiikkaa.
  • sertifioidun tuotteen raaka-aineista vähintään 95 % on luonnollista alkuperää. (Hohteella pääosin 99 %.)
  • erikseen määriteltyjä muita aineita saa olla korkeintaan 5 % tuotteesta.
  • sertifioitavan tuotesarjan tuotteista vähintään 70 % on valmistettu Suomessa. (Hohteella 100 %.)

Voit tutustua tarkkoihin sertifikaattikriteereihin FI-Naturan kotisivuilla osoitteessa www.finatura.com

Mikäli Sinulla herää kysyttävää tuotteistamme tai sertifikaatista, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä. Olemme täällä auttamassa ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiin.