Hehkuva iho yhdellä tuotteella

Heleä ja hoitava lopputulos

HOHDE Natural BB-voide on sävyttävä päivävoide, jossa yhdistyvät ihonhoidon ja meikkivoiteen ominaisuudet. Voide pohjustaa, hoitaa, antaa tasaisen värin, peittää, kosteuttaa ja suojaa ihoa. BB-voiteen suojakertoimen 15 ansiosta voit turvallisesti nauttia auringosta. Voide saa aurinkosuojaominaisuutensa mineraaliperäisestä titaanioksidista. Fysikaalinen aurinkosuoja alkaa vaikuttamaan heti sen levitettyä kasvoille eikä se tuki lainkaan ihoa. Tuote on siis ihanteellinen myös herkälle iholle.

“Minulla on couperoottinen iho, eli se punoittaa välillä pahastikin poskipäistä. BB-voide on ollut pelastus iholleni, sillä samalla kuin se häivyttää punoitusta antaa se myös suojaa. Ja sitä nimenomaan herkkä ihoni tarvitsee!”
Elisa, HOHDE-asiakas

“Olen ilahtunut siitä, miten pitkälle päivää ihoni tuntuu kosteutetulta lisättyäni aamulla kasvoille BB-voidetta! Plussaa ehdottomasti siitä, että tämä on korvannut täysin meikkivoiteeni. Ihoni epäkohtiin olen laittanut toisen kerroksen voidetta.”
Jenna, HOHDE-asiakas

Kerrostettavaa peittävyyttä

BB-voide kosteuttaa intensiivisesti ja luo iholle nuorekkaan, virheettömän lopputuloksen. Sen raikas ja ihanan täyteläinen koostumus sulautuu ihoon hetkessä tasoittaen ja heleyttäen ihoa. Rauhoittava ja kosteuttava ruusuvesi ravitsevan oliiviöljyn kanssa takaavat yhdessä pehmeän  ja täydellisen kosteutetun tunteen koko päiväksi. Tämä tuote sopii täydellisesti herkällekin iholle suojaavien ja rauhoittavien ainesosiensa ansiosta!

BB-voiteen sävy on neutraali ja sopii juurikin tästä syystä todella monelle. Halutessasi voit sekoittaa kosteuttavaa BB-voidetta olemassa olevan meikkivoiteesi joukkooni, kun haluat luonnollisemman ja heleämmän lopputuloksen.

HOHDE-tiimin Riina vinkkaa:
“Kaikista kuulaimman lopputuloksen saat, kun levität kasvoillesi muutaman tipan HOHDE Kasvoöljyä alle. Suosittelen levittämään BB-voiteen sormin siten, että otat voidetta ensiksi vain vähän etkä ala heti työstämään kasvoille vaan odotat hetken. Tarpeen vaatiessa, voit kerrostaa BB-voidetta niihin kohtiin, jotka kaipaavat peittämistä. Peittävämmän lopputuloksen saat levittämällä BB-voiteen beautyblenderilla (meikkisieni).”

Näin käytät: Tuote ei vaadi alleen kosteusvoidetta, mutta taataksesi pitkäkestoisen kosteuden tunteen, suosittelemme alle kasvovettä sekä seerumia. Levitä kasvoille sormin tai siveltimellä. Pesethän aurinkosuojakertoimellisen, sävyttävän BB-voiteen iltaisin pois kasvoilta. Yöksi suosittelemme kosteusvoiteeksi HOHDE Herbal Tehovoidetta tai HOHDE Natural Kasvovoidetta

BB-voide on dermatologisesti testattu ihotautilääkärien valvonnassa ja sopii mainiosti myös herkkäihoisille.