Ihana ikä

Ikä tuo mukanaan paljon hyviä asioita

HOHDE edustaa pro-age-aatetta. Meille tämä tarkoittaa sitä, että haluamme korostaa kauneutta, jota kaikissa on ikään katsomatta. Ikääntyminen kuuluu elämään ja ajattelemme, että se on lahja, joka antaa meille viisautta, syvyyttä ja ainutlaatuisia tarinoita. Haastamme juurtuneita ajatuksia, joiden mukaan ikääntymistä pitäisi peitellä. Sen sijaan kunnioitamme niitä ihania piirteitä, joita jokaiseen eri ikään kuuluu – ei ole olemassa oikeaa tai väärää ikää! 

Nautitaan elämästä ja sen tuomista merkeistä ihollamme ja niiden peittelemisen sijaan keskitytään siihen, että ne kertovat elämänrikkaudesta. Voimme suhtautua kehomme fysikaalisiin muutoksiin lempeydellä ja maltillisuudella. Kun huolehdimme itsestämme ja ihostamme kokonaisvaltaisesti, voimme näyttää kauniilta olimmepa minkä ikäisiä tahansa. Oikeanlainen ihonhoitorutiini auttaa ihoasi pysymään elinvoimaisena ja korostaa parhaita puoliasi, mutta kauneus huokuu ennen kaikkea sisäisestä rauhasta.

Me HOHDE-tiimiläiset olemme hemmottelun ja hyvinvoinnin asiantuntijoita ja haluamme tarjota vinkkejä siihen, kuinka saat aikuisen ihosi säteilemään. 

Hemmottele aikuista ihoa HOHDE-kasvohieronnalla

Tee 1-2 kertaa viikossa kasvoillesi hieronta Herbal Kasvoöljyllä. Kasvojen hieronta parantaa pintaverenkiertoa, lymfanestekiertoa ja rentouttaa lihaksia. Kasvohieronta kiinteyttää ihoasi ja kasvosi hehkumaan. Levitä ensin kasvovettä puhdistetuille kasvoille. Halutessasi voit laittaa kasvoille vielä seerumin, jonka jälkeen ota kasvoöljyä muutama pumppaus käsiisi ja levitä kasvoille. Hiero sitten kasvoja hellästi aloittaen otsasta ja etene pyörivin, keskeltä sivuille suuntautuvin sivelyin ohimoiden kautta poskille. Hiero sormenpäillä kevyesti pyöritellen myös kulmakarvat sekä nenän varsi ja nenänpielet. Jatka hierontaa suun ympärille ja leukaan sekä sivele lopuksi kaula pitkin alaspäin suuntautuvin vedoin. 

Vinkki: Halutessasi voit vielä jatkaa hierontaa hiuspohjaan ja niskaan sekä pyöritellä hartioita eteen ja taakse kymmenisen kertaa. Kun niska ja hiuspohja ovat rennot myös kasvot rentoutuvat ja näyttävät kauniimmilta.

Vahvista ihoa ulkoisesti tukemalla sen optimaalista toimintaa

On tärkeä huolehtia ihon kosteustasapainosta ja suojata sitä laadukkailla kasviöljyillä ja -uutteilla. HOHDE-tuotteet ovat pullollaan aikuista ihoa hoitavia luonnon aarteita ja tässä muutamia esimerkkejä niistä:

  • Puna-apila (Trifolium pratense) sisältää muun muassa ihon estrogeenivajetta paikkaavia bioflavonoideja, kuten biokaniini A:ta ja genisteiiniä. Tätä superraaka-ainetta löytyy esimerkiksi Herbal Tehovoiteesta.
  • Tyrniöljy (Hippophae rhamnoides) sisältää omega-7 rasvahappoa ja tukee ihon solukalvojen toimintaa. Tyrniöljy myös suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta. Tyrniöljyä on esimerkiksi Herbal Tehovoiteessa ja Herbal Silmänympärysvoiteessa.
  • Peltokorte (Equisetum arvense) puolestaan sisältää ihon sidekudosta vahvistavaa piitä. Peltokorte auttaa ihoa pysymään kimmoisana ja vahvana. Myös peltokorteuutetta löytyy Herbal Tehovoiteesta ja Silmänympärysvoiteesta.
  • Mäkikuisma (Hypericum perforatum) voimakkaan keltainen mäkikuisma on yksi vanhimmista kasvilääkinnässä käytetyistä kasveista. Sillä on positiivinen vaikutus myös ihoon, sillä mäkikuisma rauhoittaa ihoa ja korjaa pieniä ihovaurioita sekä hillitsee tulehdusta. Mäkikuisma korjaa myös liiallisen UV-säteilyn aiheuttamia ikääntymismuutoksia. Mäkikuismaa on muun muassa Herbal Silmänympärysvoiteessa.
  • Hyaluronihappoa (Hydrolyzed Hyaluronic Acid) tuotetaan kasveista mikrobifermentaatiolla. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa välittömästi ja silottaa esimerkiksi liiallisesta kuivuudesta syntyneitä juonteita ihossa. Koska hyaluronihapon tuotto vähenee iän myötä, yksi tapa tukea ihon toimintaa ja kaunista ikääntymistä on käyttää hyaluronihappoa kuuriluontoisesti parantamaan ihon kosteustasapainoa. Hyaluronihappoa on Herbal Hyaluronihapposeerumissa.

Nautitaan siitä, että saamme olla juuri sen ikäisiä, kuin olemme!

Iloisin terveisin,
HOHDE-tiimisi