Palauta ihosi luontainen hehku

Ihmeidentekijä & muut koukuttavat hehkun palauttajat

Ihanaa, että olet valinnut kosmetiikaksi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikan hehkua tuova vaikutus perustuu kasviraaka-aineisiin, jotka stimuloivat ja tukevat solujen normaalia toimintaa. Kun käytät luonnonkosmetiikkaa, myös ihon rasva-kosteustasapaino toimii paremmin.

Mitkä HOHDE-kosmetiikkatuotteet tuovat ihanan hehkun kasvoillesi?

Aidon hehkun salaisuus on hyvin hoidettu eli kosteutettu ja elinvoimainen iho. HOHDE-tuotteiden avulla saat tarjottua ihollesi laadukkaita kasviöljyjä, jotka sisältävät ravitsevia rasvahappoja sekä kasviuutteita, jotka palauttavat kosteustasapainon ja suojaavat ihosoluja. Kokeile siis seuraavia tuotteita tavoittaaksesi tai palauttaaksesi kasvojesi upean hehkun.

Hyaluronihapposeerumi syväkosteuttaa

Hyaluronihappoa pidetään kosteuttavana ihmeaineena, sillä se pystyy sitomaan itseensä kosteutta 1000 kertaisesti painoonsa nähden. Herbal Hyaluronihapposeerumin teho perustuu hyaluronihapon lisäksi muun muassa aitoviikunaauutteeseen ja ruusuveteen. Yhdessä nämä raaka-aineet toimivat synergisesti, sillä hyaluronihappo auttaa aitoviikunauutetta ja ruusuvettä imeytymään paremmin ihoon. Viikunauutteen antioksidanttipitoisuus tekee siitä erinomaisen happiradikaalisiepparin. Lisäksi aitoviikuna parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja kirkastaa ihoa. Ruusuveden harmonisoiva, rauhoittava ja ihoa uudistava vaikutus puolestaan saa ihon kuin ihon hehkumaan kauniisti. Herbal Hyaluronihapposeerumi on siis yksi parhaista hehkun palauttajista ja todellinen ihmeidentekijä!

  • Mieletön kyky sitoa kosteutta iholle
  • Uudistava ja kirkastava vaikutus
  • Pitkäkestoiset vaikutukset säännöllisellä käytöllä – hyvästä pintakuivuus!

Tehokaksikko HOHDE Herbal Kasvoöljy + BB-voide ihoa ravitsemassa ja suojaamassa

Hehkuakseen ja pysyäkseen pehmeänä ja elinvoimaisena, iho kaipaa myös suojaa. Herbal Kasvoöljyssä ja Natural BB-voiteessa ravitsevat kasviöljyt yhdistyvät muihin suojaaviin raaka-aineisiin.

Herbal Kasvoöljyn ihana manteliöljy ravitsee ja tekee ihostasi pehmeämmän tuntuisen. Jojoba kosteuttaa, ravitsee, rauhoittaa ja suojaa ihoa kuitenkaan tukkimatta ihohuokosia. Sillä on lisäksi talineritystä tasapainottava vaikutus. Aprikoosi hoitaa ihoa hellävaraisesti samalla kuin se ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa sitä. Aprikoosiöljy piristää kuivaa ja väsynyttä ihoa, mutta myös ikääntyvä iho hyötyy tämän ravitsevan öljyn ominaisuuksista. Juhannusruusun uutos ennalta ehkäisee ryppyjä ja couperosa alueiden kehittymistä. Greipin eteerinen öljy virkistää ja elvyttää ihon aineenvaihduntaa kohottaen mielialaa miedolla, raikkaalla tuoksullaan. Voit tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa entisestään tekemällä kasvohieronnan.

Natural BB-voide puolestaan tasoittaa kasvojen sävyä ja suojaa sitä UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Suojakertoimella spf 15 varustettu voide, onkin hyvä tuote suojaamaan ihoa ja antamaan tervettä hehkua kasvoille. Lisäksi se antaa koko päivän kestävää kosteutusta iholle – et tule lainkaan kokemaan epämiellyttävää tunnetta ihollasi. Päinvastoin! Iho tuntuu kosteutetulta aina iltapesuun saakka.

Säännöllinen puhdistus säilyttää hehkun

Riittävän hellävarainen puhdistus auttaa ihoa säilyttämään oman happovaippansa ja kosteustasapainonsa. Herbal Puhdistusemulsio on omaa luokkaansa, sillä se sitoo lian ja meikin ihon pinnalta pois muttei kuivata ihoa. Jos haluat syväpuhdistaa ihoa, voit käyttää kerran viikossa Herbal Valkosavinaamiota, joka sopii myös herkälle iholle. Syväpuhdistus tekee hyvää erityisesti iholle, joka tukkeutuu helposti ja jolla on usein tapana esiintyä mustapäitä. Muista kosteuttaa ihoa kasvovedellä ja seerumilla puhdistuksen jälkeen!

HOHDE-tiimi vinkkaa Näin käytät puhdistustuotetta oikein:
Hiero ensiksi puhdistusemulsiota kasvoillesi 1-2 minuutin ajan. Huuhtele välissä haalealla vedellä. Jätä kasvot hieman kosteaksi ja lisää vielä pienen pieni määrä puhdistusemulsiota kasvoille, hiero vain hetken aikaa ja huuhtele kokonaan pois. Näin parannat ja takaat kosteuttavien tuotteiden imeytymisen sekä saat kaiken tehon tuotteistasi irti!

Hehkuvia hetkiä toivottaa,
HOHDE-tiimisi